VIDEO Doi români, tată şi fiu, morţi într-un accident în Spania. Al treilea membru al familiei se zbate între viaţă şi moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 22 de ani şi tatăl acestuia au decedat într-un grav accident de circulaţie produs în Spania. Printre răniţii care se luptă pentru viaţa lor se numără şi cel de-al doilea copil al bărbatului decedat. Familia este originară din localitatea Remeţi, judeţul Maramureş.

Potrivit Centrului de Informaţii şi Coordonare de Urgenţă (CICU) şi CPBC al Pompierilor din Castellón (CPBC), accidentul de circulaţie a avut loc miercuri dimineaţa, 4 decembrie, în jurul orei 6.50, în Vilanova d’Alcolea, zona Plana Alta (Castellón). 

Imagine indisponibilă

Imagini de la locul accidentului. FOTO: Diputacio De Castello

Imagine indisponibilă

Accidentul de circulaţie a avut loc în apropierea aeroportului din Vilanova d’Alcolea, unde două vehicule s-au ciocnit violent. Presa spaniolă arată că tragedia a avut loc din cauze încă necunoscute şi că trei persoane au murit iar alte două au fost grav rănite.

În maşina românului se afau el împreună cu cei doi fii ai săi, Marius (22 de ani) şi Ionuţ (24 de ani). Iar în cea de-a doua maşină implicată în accident era o familie de francezi. Impactul a fost atât de puternic încât Marius, tatăl său şi un bărbat de cetăţenie franceză au murit pe loc, iar fratele lui Marius şi o altă persoană au ajuns în stare gravă la Spitalul General Universitar din Castellón.

Imagine indisponibilă

Marius (foto stânga), alături de tatăl lui (foto dreapta). Ionuţ este între cei doi, mai sus. FOTO: Facebook

Prietenii, dar şi cunoscuţii familiei au fost şocaţi de vestea morţii celor doi bărbaţi. Aceştia au transmis zeci de mesaje de condoleanţe pe paginile de socializare. 

Citeşte şi:

Cum îşi bat joc autorităţile de familia pădurarului ucis în Maramureş. Motivul halucinant al decesului trecut pe decizia pentru pensia de urmaş FOTO

FOTO Lucrări de asfaltare pe zăpadă, în plină ninsoare. Reacţia halucinantă a primarului

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite