Stiri despre sondaj inscop

  71 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • SONDAJ În ce instituţii au românii cea mai mare încredere în războiul cu noul coronavirus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ În ce instituţii au românii cea mai mare încredere în războiul cu noul coronavirus

  Majoritatea covârşitoare a românilor declară că susţine măsurile luate de autorităţile statului pentru a limita răspândirea noului virus şi a combate efectele negative asupra economiei, conform ultimului sondaj INSCOP Research realizat în parteneriat cu Verifield şi cotidianul Adevărul, în perioada 16-19 martie 2020, intitulat „Percepţiei populaţiei cu privire la epidemia COVID -19 în România”.

 • Sondaj INSCOP. România în criza COVID-19: ce măsuri economice aşteptăm de la Guvern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sondaj INSCOP. România în criza COVID-19: ce măsuri economice aşteptăm de la Guvern

  În contextul consecinţelor negative ale epidemiei de coronavirus pentru economie şi piaţa locurilor de muncă, 91,7% dintre români apreciază ca fiind „foarte importantă şi importantă” sprijinirea de către stat a firmelor care au dificultăţi economice, iar 93,6% ca fiind „foarte importantă şi importantă” susţinerea unor mari proiecte de investiţii publice sau private în vederea stimulării economiei, arată un sondaj INSCOP.

 • SONDAJ Mai puţin de jumătate dintre români au citit o carte în ultimele 12 luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ Mai puţin de jumătate dintre români au citit o carte în ultimele 12 luni

  În ultimele 12 luni, 44,3 la sută din români susţin că au citit o carte în timp ce 51,1% au declarat că au mers la mall.  77,4% dintre români se consideră persoane religioase şi 15,2% participă la serviciul religios cel puţin o dată pe săptămână. În ceea ce priveşte vizita Papei Francis de la sfârşitul lunii mai, 61% dintre români consideră că este foarte importantă, conform Barometrului Actualităţii Româneşti.

 • Sondaj INSCOP: 1 din 3 români crede că regimul comunist a făcut bine României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sondaj INSCOP: 1 din 3 români crede că regimul comunist a făcut bine României

  84% dintre români se declară mândri că sunt români, iar 27,2% sunt de părere că regimul comunist a făcut bine României, se arată într-un sondaj de opinie publicat de INSCOP Research. Potrivit raportului, majoritatea românilor sunt de părere că drepturile minorităţilor trebuie protejate, iar 53% cred că România ar deveni mai puternică dacă s-ar uni cu Republica Moldova.

 • Sondaj INSCOP. PSD, mult sub 30%. Ce partide vin puternic din spate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sondaj INSCOP. PSD, mult sub 30%. Ce partide vin puternic din spate

  PSD se află pe primul loc în intenţia de vot a românilor pentru euroalegeri, fiind urmat la mai puţin de un procent de PNL, potrivit ultimului studiu INSCOP. Locul trei e ocupat de Alianţa USR-PLUS, la mare distanţă de următoarele formaţiuni.

 • Regina a murit. Trăiască Regina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regina a murit. Trăiască Regina

  Venită pe fondul unei relative acalmii a agendei mediatice, trecerea în nefiinţă a Reginei Ana şi-a amplificat considerabil forţa de şoc.  Tragica veste a emoţionat o ţară întreagă, iar Casa Regală a României a revenit brusc în prim-plan. Cu ce efecte, ne-o vor spune sondajele viitoare. Este însă important să reţinem că moartea Reginei Ana survine într-un context relativ delicat pentru Casa Regală.

 • SONDAJ Scade încrederea românilor în UE - INFOGRAFIE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ Scade încrederea românilor în UE - INFOGRAFIE

  Proporţia celor care consideră că aderarea la blocul comunitar i-a adus României avantaje a scăzut faţă de anul precedent, în contextul cotelor de refugiaţi impuse de Comisia Europeană.

 • SONDAJ Dacian Cioloş intră direct pe
podium în topul încrederii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ Dacian Cioloş intră direct pe podium în topul încrederii

  Premierul Dacian Cioloş şi vicepremierul Vasile Dâncu au fost pentru prima dată măsuraţi în Barometrul INSCOP Research în ceea ce priveşte încrederea populaţiei în personalităţi. Primul ocupă locul al treilea, celălalt e pe poziţia a noua.

 • SONDAJ INSCOP Ce ştiu românii despre Mineriadă şi despre cine a fost responsabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ INSCOP Ce ştiu românii despre Mineriadă şi despre cine a fost responsabil

  Nouă din zece români au auzit de Mineriada din iunie 1990, majoritatea celor chestionaţi fiind de părere că mişcarea a fost organizată de autorităţi pentru a contracara protestele din Piaţa Universităţii, arată un sondaj realizat de INSCOP la comanda „Adevărul“. Totodată, 77% din respondenţi susţin că nu ştiu adevărul despre cele întâmplate atunci.

 • Ponta: Voi conduce Guvernul cât timp preşedintele nu este de acord să numească 
un premier de la actuala majoritate şi insistă cu „Guvernul Meu“!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta: Voi conduce Guvernul cât timp preşedintele nu este de acord să numească un premier de la actuala majoritate şi insistă cu „Guvernul Meu“!

  Premierul Victor Ponta se laudă, pe pagina sa de Facebook, cu concluziile unui sondaj INSCOP, realizat la comanda ziarului „Adevărul“, care relevă, printre altele, faptul că românii nu doresc înlocuirea actualului Guvern cu un altul condus de PNL. Şeful Executivului mai arată că nu va pleca de la Palatul Victoria cât timp preşedintele nu va numi un alt premier care să aparţină actualei coaliţii de guvernare.

 • Refugiaţi? Să fie la ei, acolo...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Refugiaţi? Să fie la ei, acolo...

  A apărut un sondaj INSCOP din care rezultă că majoritatea concetăţenilor noştri nu prea ar dori ca refugiaţii să ajungă pe plaiurile mioritice. Vorba din bătrâni zice că “nu-i pentru cine se pregăteşte, e pentru cine se nimereşte”. Cu nimereala aproape s-a rezolvat: refugiaţii ne-au ocolit, au luat-o de-a dreptul spre Vest. Ar trebui însă să ne pregătim, căci mai devreme sau mai târziu vor ajunge şi la noi.

 • SONDAJ INSCOP La arme, români!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ INSCOP La arme, români!

  Populaţia României este mult mai dipusă decât cea din ţările Occidentale să participe la operaţiuni NATO în sprijilor unor ţări aliate care ar fi eventual atacate, arată Barometrul INSCOP Researche realizat la comada ziarului ”Adevărul”.

 • SONDAJ INSCOP Klaus Iohannis pierde teren
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ INSCOP Klaus Iohannis pierde teren

  Încrederea românilor în personalităţile publice surprinde evoluţii interesante comparativ cu ultima măsurătoare din aprilie 2015. Cea mai importantă pare a fi înscrierea pe un trend descendent a preşedintelui Klaus Iohannis

 • SONDAJ INSCOP De ce se tem românii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ INSCOP De ce se tem românii

  Mai bine de 50% dintre români sunt de părere că traiul li s-a înrăutăţit în ultimii trei ani, iar cei mai mulţi dintre ei se tem în primul rând pentru propria sănătate, potrivit rezultatelor celui mai recent sondaj INSCOP Reasearch, realizat la comanda ziarului „Adevărul“.

Modifică Setările