Stiri despre medicover

  57 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Interviu cu dr. Ion Ionuţ Adrian. Cum poate fi identificată
endometrioza, boala care lasă infertile jumătate din româncele diagnosticate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interviu cu dr. Ion Ionuţ Adrian. Cum poate fi identificată endometrioza, boala care lasă infertile jumătate din româncele diagnosticate

  Doctor Ion Ionuţ Adrian, Şeful Secţiei Ginecologie a Spitalului Medicover din Bucureşti, explică ce este endometrioza şi cum poate fi identificată această boală. Deşi recunoscută şi descrisă cu destulă acurateţe de mai bine de 300 de ani, cauzele dezvoltării endometriozei, una dintre cele mai comune boli ginecologice, rămân încă necunoscute.

 • De ce consideră un expat România locul ideal pentru a-şi dubla afacerile în domeniul serviciilor medicale private
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce consideră un expat România locul ideal pentru a-şi dubla afacerile în domeniul serviciilor medicale private

  Operatorul de servicii medicale private Medicover România are de la începutul acestei veri un nou country manager, în persoana britanicului Adrian Peake. Şeful companiei vine cu planuri mari la conducerea companiei, ţintind dublarea afacerilor în următorii trei ani şi deschiderea mai multor clinici private proprii, precum şi o serie de achiziţii ale altor jucători din piaţă.

 • Cât costă naşterea la un spital privat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât costă naşterea la un spital privat

  Cât costă naşterea la un spital privat. Tot mai multe viitoare mame din România aleg să nască la o clinică privată. Confortul, condiţiile de igienă şi siguranţă sunt doar câteva dintre motivele pentru care femeile îşi îndreaptă atenţia către aceast opţiune. Iată o trecere în revistă a preţurilor practicate pentru naştere în sistemul privat.

 • Topul furnizorilor de servicii medicale private din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul furnizorilor de servicii medicale private din România

  MedLife, Medicover şi Regina Maria sunt principalii furnizori de servicii medicale private din România, urmaţi de Sanador. Mai exact, MedLife a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de 72 milioane euro, Medicover de 45,9 milioane de euro, Regina Maria de 43,9 milioane de euro şi Sanador de 32 milioane de euro.

 • Spital Medicover: Cele mai intalnite patologii ORL	 (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spital Medicover: Cele mai intalnite patologii ORL (P)

  Interviu cu Dr. George Lungu - Medic Primar ORL cu competente in interventii chirurgicale clasice in sfera O.R.L., interventii pe cale endoscopica, laser-chirurgie si chirurgie prin radiofrecventa si coblatie, endoscopie flexibila si rigida, audiometrie, timpanometrie.

 • SPITALUL MEDICOVER: Chirurgia ortopedica (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SPITALUL MEDICOVER: Chirurgia ortopedica (P)

  In Spitalul Medicover, ca si in clinicile noastre, vin pacientii trimisi de medicul de familie sau direct si sunt consultati mai intai de un medic de familie sau direct de catre medicul ortoped. Exista si afectiuni mixte, de exemplu hernie de disc, spondiloza sau discartroza, care implica si o leziune neurologica si care necesita si un medic neurolog, dar aceste situatii sunt mai rare.

 • Spitalul Medicover: Incontinenţa urinară de efort (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spitalul Medicover: Incontinenţa urinară de efort (P)

  Incontinenta urinara de efort (IUE) este reprezentata de pierderea accidentala de urina in cantitati relativ mici, la cresterea brusca a presiunii intraabdominale (in special la tuse, stranut, exercitii fizice, etc.).

 • Medicover: Cum pot sti ca am o buna stare de sanatate? (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicover: Cum pot sti ca am o buna stare de sanatate? (P)

  E foarte bine ca va simtiti in forma si va bucurati de sanatate. E bine sa nu uitati sa treceti pe la medical dumneavoastra o data pe an si sa faceti anumite analize uzuale care sa il ajute pe medic sa va confirme ca sunteti sanatos.

 • Medicover: Pubertatea precoce (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicover: Pubertatea precoce (P)

  Pubertatea este procesul de tranzitie care include modificarile fizice, psihice si comportamentale pe care le sufera organismul la trecerea de la copilarie la stadiul de adult. In mod normal, pubertatea incepe la fetite intre 8 si 12 ani, iar la baieti intre 9 si 14 ani.

 • Medicover: Infertilitatea masculină (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicover: Infertilitatea masculină (P)

  Un procent de 10-15% din cupluri sunt clasificate drept infertile, atunci cand incearca sa obtina o sarcina avand contacte sexuale frecvente si neprotejate pentru cel putin 1 an, fara succes. In aproximativ 40% din cazuri factorul masculin reprezinta cauza.

 • Medicover: Otitele acute (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicover: Otitele acute (P)

  Otita acuta reprezinta inflamatia sau infectia urechii . Exista 3 grupe mari de otite, corespunzand localizarii inflamatiei: externa, medie si interna.

 • Durerea de umar (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Durerea de umar (P)

  Aveti dureri de umar? La nivelul umarului se gaseste articulatia scapulohumerala, formata din capul humerusului si o cavitate a omoplatului. Intre cele doua oase, legatura este realizata printr-o capsula captusita cu o membrana sinoviala si intarita de tendoanele muschilor care se insera pe humerus.

 • Medicover: Cum tratăm hipotiroidia? (p)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicover: Cum tratăm hipotiroidia? (p)

  Tiroida este o glanda in forma de fluture situata in mijlocul gatului, mai jos de laringe (organul raspunzator de voce) si mai sus de clavicule.

 • Medicover: Cum abordăm oboseala cronică? (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicover: Cum abordăm oboseala cronică? (P)

  Oboseala cronica poate avea cauzele psihologice (depresia, anxietatea) sau fizice (boli endocrine si metabolice, infectii, boli cardiopulmonare, anemii severe, tulburari de somn); pooate aparea si ca urmare a unor tratamente medicamentoase (cu somnifere, antihipertensive, antialergice sau antidepresive, de exemplu) sau a abuzului de substante. Daca nu este prezenta nici una dintre aceste cauze care sa explice oboseala, s-ar putea sa aveti un sind

 • Medicover: Criza de opozitie a copilului - normal sau patologic? (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicover: Criza de opozitie a copilului - normal sau patologic? (P)

  De multe ori parintii constata cu neliniste si nedumerire schimbarea radicala din comportamentul copiilor aparuta dupa varsta de 2-3 ani. Este vorba de criza de opozitie- periada lui "ba nu!", nu vreau", "eu fac"; des intalnite sunt si manifestari de tipul batutului din picior, tipatului , tavalitului pe jos si crizelor de agitatie psiho-motorie, insotite de agresivitate, prin care copilul incerca sa-si impuna dorinta.

 • Medicover: Ce este hipertiroidia? (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicover: Ce este hipertiroidia? (P)

  Hipertiroidia apare atunci cand glanda tiroida devine hiperactiva si produce hormoni tiroidieni in exces. Este mai frecventa in randul femeilor, in special la cele cu varsta intre 20 si 40 de ani, dar poate aparea la orice varsta, la ambele sexe.

 • Medicover: Infertilitatea feminină (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicover: Infertilitatea feminină (P)

  Un procent de 10-15% din cupluri sunt clasificate drept infertile, atunci cand incearca sa obtina o sarcina avand contacte sexuale frecvente si neprotejate pentru cel putin 1 an, fara succes.

 • Medicover: Stresul e o boală? (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicover: Stresul e o boală? (P)

  Vorbim adesea despre stres ca despre inamicul public numărul unu. Cineva a spus însă că lipsa stresului înseamnă moarte („no stress means death"). Acest cineva era Hans Selye, cel care a formulat, în 1937, primul model teoretic şi experimental al stresului (valabil şi astăzi în liniile sale esenţiale); el a definit stresul ca sindrom general de adaptare.

Modifică Setările