Cel mai performant aparat de investigaţii digestive din România se află într-o clinică privată deschisă la Iaşi FOTOGALERIE

0
0
Aparatura de la gastroenterologie valorează peste 100.000 de euro
Aparatura de la gastroenterologie valorează peste 100.000 de euro

Clinica Medicover deschisă joi, 23 februarie, la Iaşi are ultimul tip de endoscopie şi colonscopie full HD de la Fujinon în cabinetul de gastroenetrologie, în valoare de peste 100.000 de euro. Aparatură de ultimă generaţie se găseşte şi în cabinetele de ginecologie şi cardiologie.

Cele mai noi echipamente medicale au fost aduse la Iaşi, în cadrul clinicii private Medicover inaugurată joi, 23 februarie.

Investiţiile cele mai mari s-au făcut în cabinetele de gastroenterologie, ginecologie şi cardiologie.

Invenţie revoluţionară la Iaşi: Aparatul care depistează cancerul la sân în 7 minute (FOTO şi VIDEO)

În ceea ce priveşte afecţiunile digestive, ieşenii pot beneficia de o investigaţie realizată la cel mai înalt nivel. În cabinetul de gastroenterologie funcţionează ultimul tip de endoscopie şi colonscopie full HD de la Fujinon, unic în Iaşi, pentru care s-a plătit peste 100.000 de euro.

Aparat de sterlizare performant la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi

„Cu ajutorul acestui echipament se realizează endoscopie digestivă superioară şi inferioară cu posibilitatea de captare a 8 imagini pe monitor. Practic se vede traseul efectiv al leziunilor. Acest aparat are dual view. Mai există doar 3-4 astfel de echipamente în ţară, iar în Iaşi este unic", spune Claudia Oanea, director de dezvoltare de la Medicover.

Operaţii fără bisturiu la Maternitatea „Cuza Vodă“ din Iaşi

Un aparat performant, Voluson 730 PRO, se găseşte şi în cabinetul de ginecologie şi valorează peste 50.000 de euro. Acesta poate realiza ecografii generale, ultrasonografie, inclusiv morfologie fetală în 3D şi 4D, având capacitatea de a depista malformaţiile fătului din trimestrul doi de sarcină. În Iaşi mai există două astfel de echipamente.

Aparatul care a spart 60 de kilograme de piatră la rinichi FOTO şi VIDEO

În ceea ce priveşte cardiologia, cabinetul este dotat cu bandă de ritmologie şi stress test.

Aparatura de la gastroenterologie valorează peste 100.000 de euro

Daţi click pe imaginile de mai sus pentru a vedea fotografii cu aparatura din Clinica Medicover din Iaşi

La clinica privată din Iaşi s-au investit peste 300.000 de euro.

„Clinica Medicover Iaşi pune la dispoziţia pacienţilor ieşeni o clinică mai modernă, mai dotată şi mai accesibilă, cu acces direct la laboratorul Synevo, parte din grupul european Medicover“, spune doctorul Bogdan Pană, directorul executiv la Spital şi Clinici Medicover.

Medicover are peste 80.000 de abonaţi, din care 2.000 sunt în Iaşi.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri