Medicover: Terapie laser pentru refacerea după efort fizic (P)

0
0
Laserul HIRO
Laserul HIRO

Stiati ca peste 95% din accidentele de schi li se intampla persoanelor cu experienta in acest sport, insa fara antrenament fizic?

Laserul HIRO - tratament indicat in entorse, fracturi si intinderi musculare

Pulovare groase, pantaloni de schi, bocanci, caciula, manusi, fular si gata bagajul pentru un week-end la munte! Nu trebuie sa uitam insa un lucru esential: oricat de pregatiti ne simtim pentru o vacanta la munte, cei mai multe dintre noi petrecem mult timp la birou şi nu avem un antrenament saptamanal regulat.

Stiati ca peste 95% din accidentele de schi li se intampla persoanelor cu experienta in acest sport, insa fara antrenament fizic?
Ce facem daca am avut un accident la schi?
Cum putem trata cat mai rapid si eficient cele mai frecvente afectiuni?

Terapia laser - cea mai noua metoda de tratament

„Cele mai frecvente afectiuni provocate atat de efortul fizic intens, in cazul unei persoane sedentare, cat si de suprasolicitarea fizica sau temperaturile scazute, in cazul persoanelor care practica periodic activitati sportive sunt: intinderile musculare, entorse, luxatii, crampe musculare, inflamatii ale tendoanelor, contuzii, fracturi, dureri de coloana vertebrala, hematoame, afectiuni ale nervilor periferici si afectiuni ale articulatiilor", potrivit Prof. Dr. Mihai Berteanu, medic primar Recuperare Medicala de la Centrul de Recuperare Medicala, aflat in cadrul clinicii Medicover Victoriei.

Pentru astfel de traumatisme exista o terapie laser de ultima generatie - terapia HILT (High Intense Light Therapy), ce trateaza afectiunile sistemul muscular si articulatiile, eficient si in timp foarte scurt.

Beneficiile laserului HIRO asupra sanatatii musculare si articulare

„Laserul HIRO se deosebeste de alte terapii existente pe piata prin utilizarea energiei electromagnetice pentru ameliorarea metabolismului celular si implicit a refacerii colagenului din structurile musculoscheletale", a explicat prof. Dr. Mihai Berteanu, din cadrul Centrului de Recuperare Medicala Medicover.

Terapia HILT, folosita de catre specialistii Centrului de Recuperare Medicala Medicover, presupune folosirea laserului HIRO pentru:
-    Stimularea regenerarii cartilajului articular in stadiile incipiente ale artrozei
-    Eliminarea rapida a contracturilor, datorita efectului analgezic intens
-    Reducerea inflamatiilor articulare si teno-sinoviale
-    Refacerea rapida a structurilor afectate
-    Resorbtia acumularilor de lichide

Durerea ameliorata de la prima sedinta
Terapia cu laserul HIRO difera in functie de gravitatea afectiunii, de la 3 - 4 sedinte, la 10 - 14 sedinte. Ca urmare a energiei foarte inalte folosite, fiecare sedinta dureaza doar cateva minute. In medie, un ciclu complet dureaza 10 sedinte, iar durerea se amelioreaza inca de la prima sedinta.
In prezent pentru terapia cu laser HIRO poti beneficia de un discount de 30% in cadrul Centrului de Recuperare Medicala Medicover, oferta valabila in perioada 06 februarie - 31 martie 2012.

„Terapia cu laser HIRO ofera o recuperare imediata a pacientului si reluarea rapida a functionalitatii, intr-un numar redus de sedinte si cu un tratament de scurta durata. Caracteristica speciala a laserului HIRO este data de energia foarte inalta folosita, care permite o adancime mai mare de penetratie si ajuta la stimularea tesuturilor din profunzime, care altfel nu ar fi atinse de laserele conventionale sau de alte proceduri de fizioterapie", a adaugat specialistul Medicover. 

Citeste articolul complet aici!

<div style="display: inline;" mce_style="display: inline;"><img src="http://admon1.count.brat-online.ro/j0=,,,;+,id=943c433fa9cb432e90d88ec58cd296c6.jpg;;;" mce_src="http://admon1.count.brat-online.ro/j0=,,,;+,id=943c433fa9cb432e90d88ec58cd296c6.jpg;;;" width="1" height="1" alt="" /></div>

Sănătate


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri