Stiri despre londra

  2351 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Românce la Săptămânile Modei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Românce la Săptămânile Modei

  Alexandra Şandor, Daniela Mârzac, Diana Moldovan, Cristina Gonţa şi Alina Bârlădeanu au defilat la New York, Londra, Milano şi Paris. Unele dintre ele nici nu au ajuns la majorat. Îşi încep viaţa devreme şi câştigă primii bani sub lumina reflectoarelor pe podiumurile de modă.

 • VIDEO Tren-glonţ între Beijing şi Londra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Tren-glonţ între Beijing şi Londra

  Academia Tehnică a Chinei estimează că liniile de mare viteză vor fi gata în următorii zece ani. China propune un proiect de extindere spre Europa a reţelei de căi ferate cu linii de mare viteză şi negociază cu partenerii externi.

 • Amy Winehouse se mută în casă nouă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amy Winehouse se mută în casă nouă

  Artista britanică Amy Winehouse şi-a cumpărat o vilă în cartierul londonez Camden, acelaşi pe care l-a abandonat în urmă cu un an, considerându-l nociv pentru apucăturile sale.

 • Sibiu: Ştirile pe scurt - extraordinar recital de jazz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Ştirile pe scurt - extraordinar recital de jazz

  Recital de jazz în Atrium Cafe cu Pedro Negrescu şi invitaţii, mâine se ia curentul, preoţi din Sibiu ţin conferinţe la Londra şi se anunţă o primăvară bună la Teatrul de Balet.

 • Cine urmează după Grecia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine urmează după Grecia

  Toate privirile sunt îndreptate asupra Greciei, însă situaţia bugetară a Marii Britanii este chiar mai proastă, iar o ameliorare nu se întrevede, ba dimpotrivă.

 • Israelul, scandal diplomatic cu Marea Britanie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Israelul, scandal diplomatic cu Marea Britanie

  Asasinarea lui Mahmoud Al-Mabhouh (50 de ani), unul dintre liderii Hamas, într-un hotel de lux din Dubai, riscă să se transforme într-un scandal diplomatic între Israel, Emirat şi câteva ţări europene, după ce poliţia din Dubai a prezentat presei pozele a 11 persoane suspecte că ar fi executat operaţiunea.

 • Scrisorile prinţesei Diana au fost scoase la licitaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scrisorile prinţesei Diana au fost scoase la licitaţie

  La Londra au fost scoase la licitaţie peste 30 de scrisori ale prinţesei Diana. Evenimentul s-a petrecut sâmbătă, iar majoritatea scrisorilor şi felicitărilor erau adresate de prinţesă cosmeticienei sale, Janet Filderman, însă licitaţia a inclus şi note trimise şoferului ei, Steve Davies, precum şi felicitări de Crăciun cu portrete de familie din perioada în care era căsătorită încă cu prinţul Charles.

 • JO de vară din 2012 ar putea fi perturbate de o furtună solară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  JO de vară din 2012 ar putea fi perturbate de o furtună solară

  O furtună solară ar putea afecta funcţionarea reţelelor de televiziune şi  de internet în timpul Jocurilor Olimpice de vară din 2012, de la Londra. Anunțul a fost făcut de Richard Harrison, de la Rutherford Appleton Laboratory, din Oxfordshire (Anglia), cu prilejul lansării Observatorului Dinamicii Solare, al NASA.

 • Democraţia din Hong Kong
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Democraţia din Hong Kong

  Beijingului nu îi surâde faptul că fie şi numai un mic teritoriu al său poate avea un regim democratic.

 • Retragerea din Afganistan, pregătită la Londra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Retragerea din Afganistan, pregătită la Londra

  Europenii vor ca de anul viitor Kabulul să înceapă să-şi asume responsabilitatea asigurării securităţii ţării. Actorii din conflictul afgan se reunesc mâine la Londra pentru a fixa obiectivele pe termen lung în ţară, în special transferul controlului asupra securităţii.

 • Voiaj cu Michael Jackson, în Neverland
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Voiaj cu Michael Jackson, în Neverland

  În lumina reflectoarelor de pe Arena O2, Michael Jackson urma să-şi ia rămas bun de la fani. Spectacolul de adio îl dau, acum, pe aceeaşi scenă din Londra, obiectele cu care a scris istorie. 

 • Susan Boyle, scandal pe aeroportul din Londra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Susan Boyle, scandal pe aeroportul din Londra

  Interpreta scoţiană a luat o mătură și a început să cânte în sala de așteptare VIP, în același timp încercând să curețe pantofii pasagerilor cu respectivul obiect de curățat.

 • Guvernul nord-irlandez, şubrezit de aventura primei-doamne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul nord-irlandez, şubrezit de aventura primei-doamne

  Scaunul premierului din Irlanda de Nord, Peter Robinson, se clatină din ce în ce mai tare, pe măsură ce presa publică noi detalii despre relaţia soţiei lui, Iris, în vârstă de 60 de ani, cu un tânăr de 19 ani.

 • Români blocaţi în viscolul britanic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Români blocaţi în viscolul britanic

  Şapte cetăţeni români au fost captivi, trei zile, pe aeroportul Gatwick de lângă Londra. Ei ar fi trebuit să zboare spre România încă de miercuri la prânz, dar compania Aer Lingus la care aveau rezervare au amânat cursa de pe o zi pe alta. Cursa a plecat abia astăzi, la ora 13.00, ora României.

 • Arena de handbal din Londra are fundaţia gata
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arena de handbal din Londra are fundaţia gata

  Organizatorii Jocurilor Olimpice de vară de la Londra 2012 au anunţat că fundaţia pentru arena de handbal a fost terminată, inaugurarea fiind programată pentru 2011.

 • Viscolul şi ninsoarea s-a abătut asupra Coastei de Est a SUA - Revista presei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viscolul şi ninsoarea s-a abătut asupra Coastei de Est a SUA - Revista presei internaţionale

  Presa internaţională de azi scrie despre viscolul şi ninsoarea care s-a abătut pe Coasta de Est a SUA, trenul care s-a blocat pe ruta Paris - Londra sau despre Papa Ioan Paul al-II-lea care este aproape de a deveni Sfânt. Printre alte subiecte, Iranul neagă faptul că a intrat pe teritoriul Irakului după pentru petrol, iar discuţiile ONU referitoare la climă s-au sfârşit ambiguu.

 • JO-2012: La Londra va fi introdusă proba de dublu mixt la tenis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  JO-2012: La Londra va fi introdusă proba de dublu mixt la tenis

  Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, vor avea şi o probă de dublu mixt în concursul de tenis şi o creştere a numărului de curse cicliste feminine, a anunţat Comitetul internaţional olimpic (CIO). În ciclismul pe velodrom, aceste modificări, făcute pentru creşterea prezenţei feminine, va duce la dispariţia cursei de urmărire individuală, celei cu adiţiune de puncte şi madison, a precizat CIO, după o reuniune a biroului exec

 • VIDEO Ghidul spectacolelor de Sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ghidul spectacolelor de Sărbători

  Rock and roll, muzica familiei Strauss, poveşti de Crăciun spuse, dansate şi  cântate, festivaluri şi focuri de artificii sunt incluse în oferta show-urilor de sfârşit de an. De la Bucureşti până la Viena, Paris, Düsseldorf, Londra sau New York se cântă şi se dansează în cinstea Sărbătorilor de iarnă.

Modifică Setările