O femeie a fost ucisă într-un schimb de focuri în Londra:. Alte două persoane au fost împușcate

0
Publicat:

O femeie în vârstă de 42 de ani a murit, iar alte două persoane - inclusiv un adolescent - au fost rănite într-un schimb de focuri în estul Londrei, conform BBC

semn delimitare crime scene
Semn delimitare Crime Scene. Foto: Arhiva Adevărul

Poliţia Metropolitană a declarat că aceştia au fost găsiţi cu răni prin împuşcare în urma atacului, iar o anchetă pentru crimă a fost lansată.

Un bărbat de 20 de ani şi un băiat de 16 ani au fost duşi la spital, unde starea lor este în curs de evaluare.

Până în prezent nu au fost efectuate arestări în legătură cu incidentul

Împuşcăturile au avut loc în Vine Close, într-un mic ansamblu de locuinţe dintr-o fundătură, într-o zonă rezidenţială foarte liniştită din Hackney.

Poliţia Metropolitană a precizat că victima de sex feminin a decedat la faţa locului, în ciuda eforturilor serviciilor de urgenţă, iar Poliţia este "în curs" de a informa rudele apropiate ale victimei.

Echipele de criminalişti îşi petrec timpul examinând o maşină oprită la intrarea în incintă.

Detectivul inspector Vicky Tunstall a descris incidentul ca fiind "şocant" şi a făcut apel la martori.

Într-o declaraţie, ea a afirmat: "Ofiţerii vor rămâne la faţa locului peste noapte şi vor fi în zonă în zilele următoare. Nu subestimez impactul pe care acest incident îl va avea asupra oamenilor din Hackney şi înţeleg că comunitatea va dori răspunsuri cu privire la ceea ce s-a întâmplat în această seară. Vom împărtăşi informaţii suplimentare pe măsură ce ancheta noastră avansează”.

"Crimele cu arme de foc nu îşi au locul pe străzile Londrei şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a aduce în faţa justiţiei pe cel care este responsabil de această crimă josnică", a adăugat ea.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite