Video O mamă și-a transformat copilul în complice la furt! Un video în care cel mic „acționează”, în timp ce ea le distrage atenția angajatelor, a devenit viral VIDEO

0
Publicat:

Aflându-se într-o cafenea din Lewisham, sud-estul Londrei, un copil a fost surprins de camerele de supraveghere furând un telefon mobil de pe o tejghea. Întreaga escrocherie ar fi fost pusă la cale de mama sa, care le distrăgea atenția angajatelor, relatează Daily Mail.

Zeci de oameni au rămas uimiți de gestul copilului și al mamei. Foto Captură video YouTube
Zeci de oameni au rămas uimiți de gestul copilului și al mamei. Foto Captură video YouTube

Întâmplarea a avut loc joi, 17 august. Diversiunea i-a permis copilului să se furișeze și să fure telefonul mobil, fără ca angajatele să observe ce s-a întâmplat chiar sub nasul lor. 

În videoclip, mama și copilul sunt văzuți stând în fața tejghelei. Ulterior, femeia le distrage atenția angajatelor, arătând spre o vitrină cu produse de patiserie, iar copilul trece la „atac”. 

După ce copilul a reușit să sustragă telefonul mobil, mama sa, aparent conștientă de succesul furtului, renunță la schimbul de replici cu angajatele și își pune mâna pe ceafa copilului, ghidându-l afară din cafenea. 

Videoclipul a fost publicat pe rețelele de socializare, iar zeci de oameni au rămas uimiți de gestul copilului și al mamei. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite