Incident la Aeroportul Heathrow din Londra: Două avioane de pasageri s-au ciocnit pe pistă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aeroportul Heathrow din Londra a fost zguduit de un incident neașteptat ,sâmbătă, când două avioane de pasageri s-au ciocnit pe pistă. Din fericire, din primele informații nu s-au raportat răniți în urma impactului.

Două avioane s-au ciocnit pe Aeroportul Heathrow din Londra FOTO Captură video Twitter
Două avioane s-au ciocnit pe Aeroportul Heathrow din Londra FOTO Captură video Twitter

Conform relatărilor, un avion al companiei Virgin Atlantic, modelul Boeing 787-9, care terminase un zbor și nu avea pasageri la bord, a acroșat un avion staționar al British Airways în timp ce era remorcat de la un stand, din Terminalul 3 al aeroportului, relatează AP, potrivit News.ro.

Autoritățile aviatice au confirmat incidentul, iar echipajele de intervenție și investigație se află la fața locului pentru a stabili circumstanțele exacte și cauzele producerii impactului.

Companiile aeriene au demarat investigații

Virgin Atlantic a emis un comunicat în care a asigurat că a demarat o investigație completă și amănunțită, iar echipele sale de ingineri efectuează verificări asupra aeronavei implicate în incident.

„Am început o investigaţie completă şi amănunţită, iar echipele noastre de ingineri efectuează verificări de întreţinere a aeronavei, care pentru moment a fost scoasă din serviciu”, a precizat compania aeriană, într-un comunicat.

British Airways a confirmat, de asemenea, că inginerii săi sunt implicați în procesul de investigație și că analizează starea avionului său afectat de acroșaj.

Din fericire, nu au fost raportate victime în urma incidentului, iar Aeroportul Heathrow a precizat că nu anticipează un impact major asupra operațiunilor sale în următoarea perioadă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite