7 căi rapide pentru a avea un corp „de plajă”

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slipul de baie nu este singurul lucru care trebuie să arate bine la plajă...
Slipul de baie nu este singurul lucru care trebuie să arate bine la plajă...

Săracul tău corp arată ca victima unei diete de sărbătoare perpetuă? Lasă dieta DMC (Drob, Miel, Cozonac) şi încearcă un costum de baie!

Ok. Să spunem că citeşti acest articol atras de titlu. Nu te judec. Este firesc. Să cauţi scurtături, evident. Şi să porţi minim o piesă de costum de baie, la fel de evident.

Dar, în ciuda evidenţei, nu prea îţi vine să faci acest lucru (ultimul). Pentru că, din iarnă până în vară, precum greierele proverbial – ai tot cântat (a se citi: consumat mâncăruri tradiţionale “stropite” cu băuturi fermentate – din păcate, faci parte dintr-o naţie unde nu este o tradiţie forma fizică, ci pârjolirea” viilor în calea duşmanilor). Iar când vine vorba de a te pune pe jucat, parcă tot de cântat îţi arde...

Dacă te incearcă un mic sentiment de vinovăţie citind aceste lucruri, atunci înseamnă că citeşti ce trebuie şi reciproca. Si nu te judeca prea aspru - şi un antrenor personal de fitness are din când în când nevoie de scurtături”.

Ergo, află cele 7 scurtături ca să “dai bine” pe plajă.

Şi, ca să nu zică nimeni că vin cu stereotipii cifrice de copertă de revistă de bărbaţi de luna mai, redenumesc articolul:

7 quick fixes that substitute the 7 habits of highly sexy beach people (destul de catchy, nu?? – şi vă asigur că este original – Stephen R. Covey ssshuusshht!) [1] 

1.Bea mai mult, mănâncă mai puţin. În fiecare 500 ml apă băută adaugă o linguriţă de inulină şi bea un minim de 3 litri de apă pe zi.

      2Până la ora 12 PM consumă numai fructe, legume şi apă (sau un smoothie proteic în care adaugi nişte fructe).

      3. Elimină toate zaharurile (cu excepţia fructelor din smoothie) din alimentaţie.

      4. Consumă 1-2 mese bogate în carne şi crudităţi în raport cantitativ 1:4. Cantitatea de alimente solide să fie de maxim 1 kg (adesea 200 g carne, 800 g crudităţi, repartizate în 2 mese – prânzul devreme (ora 1 PM) şi cina devreme (ora 5 PM)

      5. Elimină băuturile carbogazoase cu zahăr din alimentaţie. Înlocuieşte-le cu apă minerală.

6. După ora 6 PM, consumă doar apă cu inulină. Îţi este foame?? Consumă şi mai multă apă şi inulină!

7. Dormi minim 7 (Sic!!!) ore pe noapte. Acomodează-te cu aşternutul de la orele 10-11.

7a. NUUU, n-am buşit marele titlu! Chiar are legătură cu punctul 7. E timpul să vă dezvălui cel mai bine păstrat secret al celor mai în formă bărbaţi din lume. Cea mai eficace scurtătură. Cel mai bun aparat cardio nu este banda de alergat, cross-trainerul, elliptical-ul, stepperul. Nici măcar nu îl găseşti în sala de fitness... EXACT! Are 4 picioare!!!

 

Ce-ar fi să-l foloseşti. Îţi recomand minim o oră pe zi. 7 zile din 7

__

[1] Un alt titlu tipic ar fi: 7 motive pentru care să dai burta jos de 7 ori şi să îi oferi 7 orgasme multiple.

 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite