Fumatul e sexy?? Doar în filme…

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fumatul este sexy doar în filme...
Fumatul este sexy doar în filme...

Filmele au promovat dintotdeauna ideea că fumatul e sexy.În realitate, bărbaţii care fumează la fel de mult ca personajele fictive din filme au probleme de erecţie.

Filmele au promovat dintotdeauna ideea că fumatul e sexy. Cercetătorii de la University of Carolina, San Francisco au relevat că filmele arată 10.9 situaţii în care un actor fumeaza pe oră în 2010, faţă de 2.4 în 2000. În realitate, bărbaţii care fumează la fel de mult ca personajele fictive din filme au probleme de erecţie.

Problemele de erecţie sunt prezente la bărbaţii de orice vârstă care sunt inactivi fizic, sunt obezi, au diabet sau alte boli degenerative, nu dorm nopţile pentru a le investi în petreceri care gravitează în jurul consumului de alcool şi tutun.

Din toate aceste obiceiuri “de bărbat bine” (sic!), fumatul se pare că este cel mai dăunător. Conform unui studiu făcut de cercetătorii de la Yale Institute of Public Health arată că cu cât bărbaţii fumează mai mult şi pentru mai mult timp, cu atât mai soft devine problema.

Studiul a examinat 7684 de americani cu vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani, fumători de la minim 21.
Grupul de 35 de ani avea cu 72% mai scăzut testosteronul seric, şi procentul de ateroscleroza (îngustarea capilarelor şi depunerea de aterom – grăsime) care împiedică umplerea cu sânge a ţesutului penian ridicat în proporţie de 61%. Procentele sunt deci, alarmante!

Cu toate acestea, gradul de cultură scăzut îi împinge pe oameni să îşi cumpere membership pe viaţă la companiile producătoare de ţigări.

Data viitoare când vezi un film american în care actorul principal pufăie pofticios în fiecare cadru câte un trabuc cubanez sau trage cu nesaţ dintr-o ţigară, înainte, după şi în timpul ce priveşte o blondă voluptoasă cu zâmbetul satisfăcut pe buze, află că în realitate la mijloc nu s-ar fi petrecut nimic care să merite filmat.

Aş vrea să văd şi eu un film american în care la micul dejun un erou de acţiune să mănânce ceea ce ar trebui să mănânce ca să aibă parte de maximum de acţiune şi în viaţa reală: un smoothie cu izolat de zer neaditivat, calciu ascorbic, inulină şi ovăz măcinat, cu o tabletă de zinc picolinat şi una de DHEA.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite