Cine vrea cu adevărat ceva caută mijloace... cine nu, caută scuze!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
vulturi

Există oameni care trăiesc într-o lume de vis, oameni care trăiesc într-o lume reală şi oameni pentru care cele două lumi sunt identice.

Motto: 

“Sunt aici cu un scop şi acest scop este să cresc ca un munte, nu să mă micşorez ca un bob de nisip. În consecinţă, nu o să economisesc nici un efort ca să devin cel mai înalt munte dintre toţi şi o să îmi forţez limita superioară a potenţialului până când o să ceară îndurare!

                                                                                                           OG MANDINO

În drumul tău, nu te lua după regulile pământului (e greu, în Romania nu merge nimic, e criză, nu am „bani, timp”, e prea devreme / e prea târziu, sunt prea tânăr / sunt prea bătrân, am copii mari / am copii mici, toţi fură / nu am de unde să fur, valorile nu sunt apreciate / doar oamenii speciali reuşesc, fără compromisuri survenite din inconştienţa repercusiunilor nu se poate ajunge nicăieri etc, etc) şi nu veni cu scuze (de altfel inteligente) pentru a auto-justifica lipsa ta de motivaţie sau / şi de inteligenţă emoţională…

Când îţi vine rândul să împingi la viaţa ta pe drumul pe o care vrei, o mie de vorbe deştepte nu fac un pas înainte.

Poate ca pământul (a se citi: suma de conjuncturi) pe care păşeşti acum este mult sub nivelul potenţialului tău de evoluţie.

Poate că încă aştepţi să te remarce cineva – oportunitatea vieţii – situaţia “îndrăzneşte să fii măreţ!” – alesul perfect – jobul/familia/business-ul ideale etc. etc.

De unde ştii când ai găsit, care este catalistul, compasul către repede-înainte ?  

Acum ascultă-ţi zeul din interiorul tău (entheos - entuziasm) atunci când iţi animă spiritul, iar el o să iţi călăuzească paşii pe pământuri prielnice viselor tale, alături de oameni asemenea ţie, care te vor sprijini în evoluţia ta, căci evoluţia ta este evoluţia lor.

Până cand iţi va veni şi ţie rândul să închizi cercul karmic şi să întinzi aceeaşi mână care ţi-a fost întinsă, ca să ridici şi să te ridici.

Dacă vrei să evoluezi nu te obosi sa baţi la un perete dorindu-ţi să se deschidă o uşă...

Nicicând nu vei schimba piatra seacă în pământ fertil, în care să cultivi seminţele viselor tale, oricât ai uda-o cu încrederea, bunătatea şi înţelegerea ta.

Degeaba arunci o gâscă în sus, spunându-i: “Zboară ca un vultur în înaltul cerului”!

Nu va zbura. Va cadea înapoi, iar în cădere îţi va trânti şi un excrement de mulţumire în capul tău, pentru că ai crezut altfel.

Nu îţi irosi darurile providenţiale şi nu vorbi despre visele tale pisicii…

În schimb, descuie uşa pragului tău de evoluţie şi va intra cine îţi este menit să bată, te caută şi te aşteaptă ...

Ai să îi poţi răspunde?

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite