Cum a reuşit un tânăr bucătar să dezvolte un concept nou în România, după ce s-a luptat cu kilogramele. Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de programul său 0

Îndrăgostit de bucătărie de mai bine de 15 ani, Mihai Cristian (23 de ani) şi-a ghidat viaţa după motto-ul „Urmează-ţi visul, fă ce-ţi place, nu asculta pe nimeni din jurul tău, nu cere păreri“ şi este mândru de ce a realizat până acum. A ajuns chef înainte să împlinească 20 de ani, iar acum a ales să dezvolte un nou concept în România.

Cum a reuşit un tânăr bucătar să dezvolte un concept nou în România, după ce s-a luptat cu kilogramele. Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de programul său Vezi comentarii 0

INTERCEPTĂRI Cum primea mită în rate adjuncta de la Finanţe Bihor: „6.000 a fost dat... sau… Cât?... Atuncea, mai avem 8.500, nu? Sau cât avem?“

INTERCEPTĂRI Cum primea mită în rate adjuncta de la Finanţe Bihor: „6.000 a fost dat... sau… Cât?... Atuncea, mai avem 8.500, nu? Sau
cât avem?“

Adjuncta şefului Administraţiei Finanţelor Publice Bihor a fost trimisă în judecată de către procurorii DNA Oradea după ce ar fi cerut unui om de afaceri peste 14.000 de euro ca să-l ajute cu ocazia unei inspecţii fiscale făcute la firma acestuia, în timp ce de la un alt afacerist a luat baxuri întregi cu ulei.

În ultima perioadă – mai ales după recenta intervenţie a lui Traian Băsescu în tema reunificării Republicii Moldova cu România – au apărut reacţii politice care par să nu ţină seama de dimensiunea economică a unei astfel de opţiuni. Pentru că la noi părerile economiştilor sunt împărţite, convergând mai mult către prudenţă decât către acţiuni concrete, ar fi de recomandat un scurt “remember” al punctelor tari/slabe din discursul unionist.

acum 6 zile · comentarii (91)

Ajuns la ediţia XVII, Festivalul „Enescu şi muzica lumii”, desfăşurat la Sinaia, acum în organizarea Centrului Naţional de Artă „Tinerimea română” şi a Primăriei locale, a fost gândit, încă de la început, prioritar ca o platformă dedicată tinerilor de real talent, aflaţi la primii paşi într-o activitate muzicală importantă.

acum 6 zile · comentarii (1)

În urmă cu ceva timp, vă anunţam viitoarea formare a unei noi axe strategice pe linia Moscova-Ankara-Tel Aviv. S-a confirmat mai întâi prima sa parte, prin acordul pe dimensiuni multiple ce a urmat întâlnirii de la Sankt Petersburg între preşedinţii Erdogan şi Putin.

acum 6 zile · comentarii (39)

„Croitorul iscusit măsoară de şapte ori şi taie o dată.” In Sectorul 3 nu avem administratori iscusiţi. Acolo au fost tăiate şi betonate spaţiile verzi fără să existe o logică. Sau, mai bine zis, contrar logicii. Pentru că nu cred ca administraţia din Sectorul 3 n-a aflat ca bucureştenii au nevoie de o suprafaţă mai mare de spaţii verzi.

acum 6 zile · comentarii (3)

De ce e civilizaţia Occidentală un model? Simplu. Pentru setul de principii corecte, chiar dacă perfectibile, pe care le clamează. De exemplu, pentru că Tăricenii trebuie să stea la coadă ca toţi ceilalţi cetăţeni când vine vorba de probleme personale. Sau pentru că musulmanii, catolicii, evreii sau ortodocşii sunt liberi să-şi urmeze credinţa şi obiceiurile. Atât timp cât nu contravin legilor laice ale statului unde fac ce fac.

acum 7 zile · comentarii (88)

Duminică seara, România îşi trăgea sufletul, e vară, e sfârşit de august. Într-un studio de televiziune, jurnalistul Mălin Bot se uită în ochii fiului lui Dumitru Tinu, Andrei, şi îl întreabă: Nu vă deranjează că PSD este condus de un condamnat penal? Tânărul pesedist priveşte senin, candid, neperturbat în sinele său, şi răspunde: Nu mă deranjează deloc! Dimpotrivă, i-am dat votul meu de încredere!

acum 7 zile · comentarii (42)

Duminică seara, România îşi trăgea sufletul, e vară, e sfârşit de august. Într-un studio de televiziune, jurnalistul Mălin Bot se uită în ochii fiului lui Dumitru Tinu, Andrei, şi îl întreabă: Nu vă deranjează că PSD este condus de un condamnat penal? Tânărul pesedist priveşte senin, candid, neperturbat în sinele său, şi răspunde: Nu mă deranjează deloc! Dimpotrivă, i-am dat votul meu de încredere!

acum 7 zile · comentarii (42)

Uniunea Salvaţi România este somată să îşi asume o ideologie. Să spună o data a cui e şi pe ce jură. USR nu este intrebată ce crede despre ceva sau ce are de gând să facă într-un domeniu sau altul. USR este obligată să îşi aleagă o etichetă ideologică după care toţi să ştie ce o să facă fără să o mai întrebe nimeni nimic.

acum 7 zile · comentarii (33)

Există oameni în Diaspora, care se gândesc cum ar fi ca într-o zi, să se întoarcă toţi acasă şi cu mentalitatea câştigată în Occident, cu experienţa de viaţă, cu o atitudine care nu mai accept umiliri şi înjosiri, cu demnitate şi curaj, să se ia la trântă şi să răstoarne sistemul corupt, care a acaparat România de zeci de ani. Chiar dacă este doar un vis şi pare o utopia a diasporenilor, le dă fiori reci pe şira spinării , ”zeilor„ de la putere.

acum 7 zile · comentarii (4)

Primarul General al Capitalei, Gabriela Vrânceanu-Firea simte presiunea şi greutatea de a fi liderul de imagine al unui partid precum PSD. Din acest moment, bătălia pentru supravieţuirea ei politică nu se duce cu adversarii din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, nici cu ecologiştii oraşului, nici cu televiziunile, ci cu propriii colegi din PSD, în special cu Liviu Dragnea.

acum 7 zile · comentarii (41)

Poate titlul vi se pare inutil provocator şi tema absurdă. Nu e aşa. Discuţia care a devenit acum o bătălie feroce, trecută la rang de principii şi care deja se află la nivelul acţiunilor de justiţie deoarece poate crea jurisprudenţă naţională şi servi drept precedent pentru alte state europene, a pornit într-adevăr de la forma unui costum de baie.

acum 7 zile · comentarii (38)

Majlinda Kelmendi e o sportivă medaliată cu aur la JO de la Rio. Despre ea presa internaţională a vorbit mai mult decât despre alţi campioni olimpici. Nu fiindcă e judoka, ci întrucât a reprezentat Kosovo. Comitetul Internaţional Olimpic i-a acceptat pe kosovari ca membri la sfârşitul lui 2014. Asta a stârnit, cum era de aşteptat, nemulţumirea sârbilor.

acum 7 zile · comentarii (14)
Postari Recente