UPDATE Pasagerul aflat în paramotorul prăbuşit într-un lac din Parcul Comana a murit. Pilotul este în stare gravă

UPDATE Pasagerul aflat în paramotorul prăbuşit într-un lac din Parcul Comana a murit. Pilotul este în stare gravă

Un paramotor în care se aflau două persoane s-a prăbuşit duminică în localitatea Comana din judeţul Giurgiu. Pasagerul, cetăţean străin, nu a mai putut fi salvat de echipajul SMURD care a ajuns la locul accidentului, decesul fiind declarat la mai bine de o oră de la accident. Pilotul a fost dus la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală, medicii declarând să acesta este în stare gravă.

Trag zăvorul şi mă opintesc cu poarta. Normal că nu se deschide, a nins toată noaptea şi acum e un ger crunt. Totul, absolut totul e blocat la ora 6.30, sunt singura care se mişcă prin universul ăsta. Trag de poartă să o smulg din ţâţâni, dar corpuşorul meu în vârstă de 10 ani nu are prea multă putere. După câteva minute îmi vine o idee: sar gardul.

acum 11 zile · comentarii (21)

Sunt tot mai multe semne că povestea de „dragoste” (politică)  dintre Dacian Cioloş şi PNL se destramă înainte de a se consuma. Spre deziluzia PNL, rămas şi fără „locomotiva” Vasile Blaga, Dacian Cioloş nu face niciun gest în susţinerea campaniei PNL.  Mai mult, face declaraţii despre posibile „diferenţe de caracter”, între el şi PNL:

acum 10 zile · comentarii (20)

Convorbirile binefăcătoare ca o spovedanie eliberatoare pe care le am de la o vreme cu Înalt Preasfinţitul Arhiepiscop Dr. Varsanufie, al cărui scaun eparhial se află la Râmnicul meu, convorbiri frumoase şi prin ambiţia noastră de a lumina binele şi frumosul cât mai sunt într-o societate supusă presiunii unei globalizări agresive care îşi implică până şi argumentele trivializării universului cultural,

acum 11 zile · comentarii (2)

Rezultatele ultimului sondaj al institutului Median de la Budapesta, date publicităţii pe 23 noiembrie, au confirmat o tendinţă observată de câtva timp de analişti - scăderea popularităţii formaţiunii de extremă dreaptă Jobbik. Un alt sondaj, realizat în vară, indica de asemenea această direcţie. Potrivit datelor recente, doar zece la sută din populaţie şi-ar da votul pentru Jobbik.

acum 11 zile · comentarii (9)

În ultimii 3 ani, sprijiniţi de una dintre cele mai cunoscute organizaţii interguvernamentale din lume, lucrăm în sute de şcoli din România. Prin activitatea noastră încercăm să sprijinim copiii din comunităţile dezavantajate să se bată cu limitele pe care le au, cu greutăţile vieţii şi cu ei înşişi în încercarea de a depăşi bariere care, de multe ori, le sunt impuse de societate.

acum 11 zile · comentarii (11)

Nu-mi place să fac pronosticuri, dar cred că aceste două discuri vor primi premii importante ale industriei discografice în perioada următoare; în orice caz, sunt printre cele mai bune discuri pe care le-am ascultat anul acesta: concerte de Ceaikovski şi Sibelius cu violonista Lisa Batiashvili şi concertele de Şostakovici cu violoncelista Alisa Weilerstein.

acum 11 zile · comentarii (0)

Guvernul dă o puternică lovitură birocraţiei: cea mai mare parte a procesului de autorizare a construcţiilor se poate desfăşura online. Acest aspect şi alte lucruri bune înscrise în ordonanţa de urgenţă le veţi regăsi în articolul de mai jos.

acum 12 zile · comentarii (7)

Acuzarea IPS Teodosie din partea DNA de luare de mită şi obţinere ilegală de subvenţii APIA nu este un simplu caz, al unei presupuse încălcări a legii de către persoana privată Teodosie Petrescu, în raport cu legea, ci este un moment de cotitură în istoria relaţiei Biserică-presă-DNA. În ultimă instanţă, a relaţiei Stat-Biserică.

luna trecuta · comentarii (108)

M-am cazat la câteva ore după ce-am ajuns în Northampton. Casa în care am stat (cu încă 7 oameni) a fost construită probabil pe la începutul secolului trecut. Ceea ce la prima vedere mi s-a părut foarte harrypottăresc, dar m-am trezit brusc la realitate în momentul în care mi-am dat seama că mobilierul (leţurile în formă de mobilă) din camera mea provenea din aceeaşi perioadă.

luna trecuta · comentarii (10)
Postari Recente