Razie de amploare în Giurgiu: tone de carne pentru piaţa din Bucureşti, confiscate

Razie de amploare în Giurgiu: tone de carne pentru piaţa din Bucureşti, confiscate

Zeci de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Imigrări şi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare participă, vineri, la o acţiune de amploare în judeţul Giurgiu, în cadrul căreia, în 2 ore, au fost constatate 7 infracţiuni şi aplicate zeci de amenzi. Un camion cu două tone de carne, precum şi 500 kg de peşte fără acte de provenienţă, care urmau să ajungă pe piaţa din Bucureşti, au fost confiscate.

E binecunoscut faptul că hârtia suportă orice. Mult trâmbiţata şi „aşteptata” carte a domnului Ion Aion, „Spovedania unui preot ateu”, vine parcă să întărească ţanţoş această evidenţă. Deşi glazura oximoronică a titlului are a stârni, probabil, indiscreţiunea cititorului, în realitate, cartea este un bluf auctorial. O „alarmă” falsă, în cheie dâmboviţeană.

acum 12 zile · comentarii (39)

Exerciţiul „Noble Jump 2017“, cel a cărui ultimă fază se desfăşoară acum pe poligonul de la Cincu, este o premieră atât pentru NATO, cât şi pentru ţara noastră, deoarece, într-adevăr, este pentru prima dată când forţele NATO au fost desfăşurate în dispozitiv atât de adânc într-o ţară din estul Europei. Pentru a înţelege importanţa evenimentului, dar şi pentru a desluşi semnificaţiile sale profunde, să descriem contextul.

acum 12 zile · comentarii (14)

Grindeanu îşi numără zilele pe care le mai are la Palatul Victoria. Cum şeful PSD, Liviu Dragnea, n-a reuşit să ocupe şi scaunul de premier, numirea lui Grindeanu s-a făcut cu o condiţie clară şi recunoscută de ambele părţi: să asculte orbeşte de partid, în particular de Liviu Dragnea.

acum 13 zile · comentarii (7)

Revelaţia din Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), care a debutat, vineri, în cetatea Thaliei de pe Cibin, a fost spectacolul "Minetti", după Thomas Bernhard, producţie a Teatrului Vahtangov din Moscova. Spectacolul, jucat în două reprezentaţii în deschiderea FITS 2017, a fost invitat de la Academia de Teatru de Stat din Rusia.

acum 13 zile · comentarii (0)

Isterie pe Facebook după ce TIFF-ul a comis o „blasfemie” – a adus la festival un documentar despre manele şi o trupa de manelişti. Manelişti care, se ştie, nu plătesc taxe şi impozite. În ţara condusă de un condamnat penal, spectatorii care au dansat pe manele sunt proşti, iar TIFF-ul şi chiar Clujul s-au „manelizat”. Pe bune?

acum 14 zile · comentarii (29)
Postari Recente