Adjunctul Poliţiei de Frontieră Calafat, acuzat că a primit mită trei peşti şi o sticlă de whisky. Costel Simion a fost reţinut 1

Simion Costel, comisar şef de poliţie, adjunct al Poliţiei de Frontieră Calafat, Ionuţ Damian, comisar, şef Serviciu Control Trafic Frontieră din Cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, dar şi Ovidiu Cotoi, agent de Poliţie de Frontieră Calafat, au fost reţinuţi de procurorii DNA.

Adjunctul Poliţiei de Frontieră Calafat, acuzat că a primit mită trei peşti şi o sticlă de whisky. Costel Simion a fost reţinut Vezi comentarii 1

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Giurgiu | bacalaureat 2015

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Giurgiu

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Examenul de Bacalaureat 2015 se încheie astăzi cu probele scrise la Geografie, Biologie, Chimie şi Fizică. Subiectele la Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică vor fi făcute publice după începerea examenului. Rezolvările subiectelor la  Geografie, Biologie, Chimie, Fizică vor putea fi urmărite şi pe adevarul.ro, după ora 12.00.

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Giurgiu

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Giurgiu

Bacalaureat 2015 Istorie. Absolvenţii de liceu ai promoţiei 2015, dar şi absolvenţi din promoţiile anterioare care nu şi-au obţinut diploma de Bacalaureat, susţin miercuri, 1 iulie, proba de Bacalaureat 2015 la Istorie. Subiectele la Istorie Bacalaureat 2015 şi rezolvările subiectelor la Istorie Bacalaureat 2015 vor fi publicate pe adevarul.ro, după începerea examenului.

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Giurgiu

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Giurgiu

Bacalaureat 2015 Matematică. Absolvenţii de liceu ai promoţiei 2015, dar şi absolvenţi din promoţiile anterioare care nu şi-au obţinut diploma de Bacalaureat, susţin miercuri, 1 iulie, proba de Bacalaureat 2015 Matematică. Subiectele şi rezolvări ale subiectelor la Bacalaureat 2015 Matematică vor fi publicate pe adevarul.ro după începerea examenului.

Bacalaureat 2015 Română Giurgiu. Ce subiecte au picat la BAC

Bacalaureat 2015 Română Giurgiu. Ce subiecte au picat la BAC

Bacalaureat 2015 Română. Absolvenţii de liceu intră luni în examenul de Bacalaureat 2015, cu proba de BAC 2015 Română. Pe adevarul.ro va fi publicată lista de subiecte pentru BAC 2015 la Română, astfel încât după ce se vor uita pe subiecte, cei interesaţi să găsească şi rezolvări pentru subiecte la proba de Română de la Bacalaureat.

Printre multe definiţii ale reportajului există una care m-a tot urmărit în zilele astea în care toată România îşi plânge tinerii din clubul Colectiv. Citez aproximativ: ”Oamenii privesc la televizor relatări despre tragedii şi citesc despre orori, crime şi războaie doar ca să poată striga, la final, că ei au scăpat! Şi, astfel, se vor simţi mai bine, împăcaţi cu viaţa lor liniştită!“

acum 27 zile · comentarii (27)

Vă spun doar două nume: Adrian Rugină şi Claudiu Petre. Ei sunt doar două dintre cele 30 de victime care au murit în tragedia din clubul Colectiv, până la ora actuală. Când, probabil, mulţi dintre noi am fi călcat efectiv peste cadavre să ne salvăm, ei s-au întors ca să salveze. Aceştia sunt tinerii care au pierit, acesta este sacrificiul, aceasta este generaţia tânără a ţării care nu s-a rătăcit.

acum 27 zile · comentarii (59)

Banii erau într-o geantă. Am oprit maşina lângă nişte bălării, să facă aia mică pipi. Mergeam să iau un porc dintr-un sat de aici, de aproape. Iar fetiţia mi-a zis: «tati, e o geantă aici, în bălării». «Cum să fie, măi, o geantă?» Când mă uit: o geantă în câmp. Când mă uit în ea, multe teancuri de bani.

acum 2 luni · comentarii (3)

Din fericire, redus şi scurt nu echivalează întotdeauna cu încropit; dimpotrivă, tocmai manifestările lungi şi dezlânate, fără un concept coerent, fără cap şi coadă, au darul de a-şi plictisi şi a-şi alunga publicul potenţial. Nu a fost cazul, la Iaşi. La toate cele trei evenimente la care am participat în cadrul FILIT, un public consistent a umplut spaţiile de manifestare.

acum 2 luni · comentarii (8)

În perspectiva timpului imediat este interesant de observat poziţionarea creaţiei enesciene în cadrul marelui Festival. Cum era firesc, creaţia compozitorului şi-a găsit locul potrivit în suita concertelor festivaliere. A fost o prezenţă semnificativă; …datorată în primul rând muzicienilor, formaţiilor invitate cu prilejul recentei ediţii. Se poate vorbi de veritabile evenimente.

acum 2 luni · comentarii (1)

Nu fac prognoze, nici interpretări savante – trec doar în revistă cum arată cifrele de încredere, aşa cum sunt regăsite în principalele sondaje făcute în ultimele luni. Care sunt, aşadar, constantele după aproape un an de Iohannis şi ​fara​Traian ​Basescu ​(a​m folosit aceste repere, uşor de urmărit, deşi la fel de bine puteam folosi repere temporale simple​)?​

acum 2 luni · comentarii (6)

Bucureşti este pe primul loc în Europa la congestii urbane. În cazul de faţă, primul loc înseamnă că e rău. Anual, bucureştenii pierd sute de ore aşteptând în trafic. Dacă-i întrebi de ce parchează (ilegal) pe trotuare, în staţii, pe treceri de pietoni, pe spaţii verzi etc, şoferii au acelaşi răspuns: ”nu avem locuri de parcare”. Poate fi acesta un motiv care să justifice ocuparea abuzivă a spaţiului public ?

acum 2 luni · comentarii (5)

Trei liceeni fumează într-un bar etnobotanice şi li se face rău. Ajung la Urgenţe. Medicii cheamă Poliţia. Poliţia activează serviciul pentru crimă organizată. Li se recoltează probe de sânge. Directorul şcolii unde cei trei învaţă promite sancţiuni. Cazul lor ajunge într-un cotidian naţional. De ce au chemat medicii poliţia? Va mai suna la 112 un tânăr aflat în pericol de supradoză?

acum 2 luni · comentarii (4)

Miniştrii apărării din NATO au evaluat, pe 8 octombrie 2015, posibilitatea, teoretică doar, de a face mai puternică apărarea colectivă a Alianţei Nord-Atlantice. Dacă este să îl cităm pe purtătorul de cuvânt real al aliaţilor, varianta occidentală a lui Dmitri Rogozin, cel care este doar un simplu enunţător de mesaje pentru opinia publică din comunitatea euroatlantică, nimeni altul decât Excelenţa Sa Jens Stoltenberg, atunci ne facem cruce.

acum 2 luni · comentarii (36)

Războiul dintre protecţionismul comercial şi liberalismul care lasă pieţele la dispoziţia jocului cerere-ofertă a fost întotdeauna câştigat de „mâna invizibilă“. De acea mână care echilibrează pieţele şi le îndreaptă către progres chiar dacă oamenii - vânzători şi cumpărători - îşi urmăresc exclusiv propriile interese şi avantaje.

acum 2 luni · comentarii (6)

Am desfăşurat timp de aproape 3 luni un proiect de evaluare a sistemului de Securitate Naţională al Republicii Moldova, percepţia despre securitate la nivelul populaţiei şi cetăţenilor şi evaluarea la nivelul elitei societăţii civile, lumii academice şi a experţilor din interiorul sistemului instituţiilor de securitate din Republica Moldova.

acum 2 luni · comentarii (13)
Postari Recente