Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Giurgiu 0

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Examenul de Bacalaureat 2015 se încheie astăzi cu probele scrise la Geografie, Biologie, Chimie şi Fizică. Subiectele la Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică vor fi făcute publice după începerea examenului. Rezolvările subiectelor la  Geografie, Biologie, Chimie, Fizică vor putea fi urmărite şi pe adevarul.ro, după ora 12.00.

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Giurgiu Vezi comentarii 0
Bacalaureat 2015

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Giurgiu

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Giurgiu

Bacalaureat 2015 Istorie. Absolvenţii de liceu ai promoţiei 2015, dar şi absolvenţi din promoţiile anterioare care nu şi-au obţinut diploma de Bacalaureat, susţin miercuri, 1 iulie, proba de Bacalaureat 2015 la Istorie. Subiectele la Istorie Bacalaureat 2015 şi rezolvările subiectelor la Istorie Bacalaureat 2015 vor fi publicate pe adevarul.ro, după începerea examenului.

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Giurgiu

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Giurgiu

Bacalaureat 2015 Matematică. Absolvenţii de liceu ai promoţiei 2015, dar şi absolvenţi din promoţiile anterioare care nu şi-au obţinut diploma de Bacalaureat, susţin miercuri, 1 iulie, proba de Bacalaureat 2015 Matematică. Subiectele şi rezolvări ale subiectelor la Bacalaureat 2015 Matematică vor fi publicate pe adevarul.ro după începerea examenului.

Bacalaureat 2015 Română Giurgiu. Ce subiecte au picat la BAC

Bacalaureat 2015 Română Giurgiu. Ce subiecte au picat la BAC

Bacalaureat 2015 Română. Absolvenţii de liceu intră luni în examenul de Bacalaureat 2015, cu proba de BAC 2015 Română. Pe adevarul.ro va fi publicată lista de subiecte pentru BAC 2015 la Română, astfel încât după ce se vor uita pe subiecte, cei interesaţi să găsească şi rezolvări pentru subiecte la proba de Română de la Bacalaureat.

Numai înclinaţia spre teatralizarea discursului comentatorilor, ba chiar şi al ştiriştilor şi o contaminare accentuată a acestuia cu „senzaţionalul” artificial şi de proastă calitate servit în supradoză beneficiarilor săi de audiovizualul românesc explică utilizarea substantivului „surpriză” şi a verbului „a surprinde”,

acum 9 zile · comentarii (26)

Oare cum am putea să ne aşteptăm de la o persoană care a plagiat, apoi a dat o ordonanţă prin care poate renunţa la titlul de Doctor, să aibă demnitatea necesară şi onoarea de a fi corect? Cum putem să-l credem când ne oferă atat de multe exemple negative? Cum putem înţelege acceptarea pragului la referendumul din 2012 cerut de la Bruxelles şi acceptat imediat?

acum 9 zile · comentarii (4)

Mai corect spus: nu încă. Şi asta este expresia cea mai clară a impasului total în care se află negociatorii de la Bruxelles, azi 25 iunie, după negocieri întrerupte ieri seară şi reluate târziu în noapte, în care totul trebuia să fie rezolvat, semnat, împachetat frumos, cu funduliţă, tocmai bun de pus pe masa şefilor de state şi guverne care se întâlnesc la Summit.

acum 9 zile · comentarii (12)

De mai multă vreme, trotuarul din faţa DNA este ocupat de jurnalişti. Fiecare intrare/ieşire din clădire este monitorizată şi, uneori, transmisă în direct. În acelaşi timp, problemele oraşului se agravează în fiecare zi, parcă neobservat. Zilele trecute a mai fost desfiinţată o trecere de pietoni iar traficul motorizat de tranzit a fost ”fluidizat” spre următorul semafor, mai aproape de centrul oraşului.

acum 9 zile · comentarii (7)

Nu vreau să vă vorbesc despre Evaluarea Naţională sau despre examenul de Bacalaureat în desfăşurare, nici despre sărbătoarea iei româneşti, nici măcar despre confortul spitalicesc sau de divertisment al politicienilor, ci despre agonia şi extazul inocenţei, pline de speranţă, pe care încă mai mizează autorităţile, dar care se va spulbera pe măsură ce inocenţa celui în formare se va izbi de zidul indiferenţei realităţii.

acum 9 zile · comentarii (61)

Într-o ţară în care mulţi – în primul rând intelectualii – se plâng că “moare cultura”, ar trebui să privim cu mai multă atenţie la exemplul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Este, din punctul meu de vedere, un model de succes într-o tranziţie lungă şi aiurită. Şi nu doar din punct de vedere cultural.

acum 10 zile · comentarii (3)

Acum o lună, când încă nu era motivată decizia definitivă în dosarul Marianei Rarinca, femeia acuzată că a şantajat-o pe şefa Curţii Supreme, evocam posibilitatea ca hotărârea de achitare să fie încă şi mai scandaloasă decât păreau atunci arestarea şi condamnarea în primă instanţă. Între timp a apărut şi motivarea achitării şi aceasta este, într-adevăr, scandaloasă.

acum 10 zile · comentarii (159)

Cum ar fi bine să fie demnitarii? Ca generalul Oprea? Ca „Iznogood“, personaj de desene animate franceze, care, după cum îl descrie Dan Alexe, nu vrea, în iritarea lui perenă, decât să fie "calif în locul califului“?Cum ar trebui, deci, să fie dregătorii? Ceva îmi spune că ar fi util să se străduiască serios să-l imite pe Cel ce ne-a creat după chipul şi asemănarea Lui.

acum 10 zile · comentarii (2)

Mai rămăseseră puţine minute până la ora 8. Mă îndreptam cu paşi apăsaţi spre şcoala din colţul străzii când deja zăream părinţii agitaţi ce îşi însoţiseră copiii până la intrare. Murmurau neliniştiţi de ce va fi şi se încurajau reciproc cu expresia specifică românului „lasă, că va fi bine“. Pe holuri era încă tăcere. Directorul aştepta ora potrivită pentru a ridica subiectele.

acum 10 zile · comentarii (71)

Trei evenimente majore au marcat istoria Republicii Moldova şi care au dus mai aproape de Unirea cu România al doilea stat românesc. Este vorba de revenirea la limba română şi grafia latină în 1989, apoi declararea independenţei în 1991 şi în 2009 alungarea de la putere a ocupantului rus şi începerea unui traseu european.

acum 10 zile · comentarii (4)

Luând în calcul precedentul din anul 1997, atunci când cartea Istorie şi mit în conştiinţa românească a determinat nu doar adeziuni venite nu atât din partea profesioniştilor scrisului istoric cât mai cu seamă dinspre politologi şi politicieni, eseişti şi filologi, ci şi aprige contestări, unii se aşteptau ca şi eseul „Cum s-a românizat România”,

acum 10 zile · comentarii (8)

E o veche vorbă la poker care spune (eu o ştiu în limba franceză) „rien ne va plus”. Pentru Le Monde din 24 iunie, cam aşa stau lucrurile între preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta. Nimic nu mai trece, nimic nu mai merge, sau, pe scurt, potrivit ziaristei trimise în România, „a început războiul de uzură”.

acum 10 zile · comentarii (24)

Cum nu există coincidenţe şi nimic nu este întâmplător, faptul că printre primele decrete lege emise în România eliberată de sub comunism se număra decretul 1 din 26 decembrie 1989 care legalizează întreruperea sarcinii este la fel de semnificativ ca şi executarea prin împuşcare a preşedintelui comunist Nicolae Ceauşescu în ziua de Crăciun a aceluiaşi an

acum 11 zile · comentarii (36)
Postari Recente