Un detectiv particular dezvăluie cum să-ţi spionezi legal soţia, soţul, copiii sau şeful. Cât te costă toată afacerea 1

Ion Marin, fost comandant al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, reprofilat în detectiv particular, a explicat, pentru „Adevărul”, care sunt cele mai noi metode de filaj, cât îi costă pe doritori serviciile prin care vor să-şi spioneze soţul, soţia, copiii sau chiar şefii, dar şi cât sunt de legale astfel de practici.

Un detectiv particular dezvăluie cum să-ţi spionezi legal soţia, soţul, copiii sau şeful. Cât te costă toată afacerea Vezi comentarii 1
Iulian Bunila Autorul articolului
Citesc mai târziuAdaugă articolul în arhiva ta.

VIDEO Supracontrol în trenurile Regio. Inspectori şi poliţişti TF au descins în cursa de pe ruta Buzău - Ploieşti Sud

VIDEO Supracontrol în trenurile Regio. Inspectori şi poliţişti TF au descins în cursa de pe ruta Buzău - Ploieşti Sud

Acţiune de amploare, pe căile ferate. Toate trenurile de navetişti ale Regionalei CFR Galaţi au avut astăzi  supracontrol, acţiune la care au participat inspectori ai serviciului de control şi poliţişti de la Transporturi Feroviare. În mai puţin de două ore, numai pe cursa Regio Buzău - Ploieşti Sud şi retur au fost depistaţi un număr 40 de călători frauduloşi.

Buzău, locul de întâlnire pentru 39 de arheologi din nouă ţări

Buzău, locul de întâlnire pentru 39 de arheologi din nouă ţări

Muzeul Judeţean Buzău, cu sprijinul Consiliului Judeţean Buzău, în colaborare cu Uniunea Internaţională de Studii Preistorice şi Protoistorice şi Asociaţia de Studii pentru Arheologie Funerară, organizează, în perioada 23-26 octombrie 2014, Colocviul Internaţional cu tema: „Centre rezidenţiale şi locurile de cult din a doua epocă a fierului din Europa”.

Cinci politicieni buzoieni, anchetaţi în ultimii ani de procurorii DNA

Cinci politicieni buzoieni, anchetaţi în ultimii ani de procurorii DNA

Senatorul Victor Mocanu, deputatul Marian Ghiveciu şi primarul Buzăului, Constantin Boşcodeală, toţi de la PSD, precum şi deputatul Titi Holban, de la UNPR, sunt politicienii buzoieni, în activitate, care au intrat în atenţia DNA. Un alt politician buzoian, Gheorghe Coman, a fost cercetat de procurorii anticorupţie anul trecut. El a fost condamnat la închisoare, pedeapsă pe care a şi ispăşit-o şi a părăsit Camera Deputaţilor, în aprilie 2014.

Târg apicol la Buzău, la sfârşitul acestei luni

Târg apicol la Buzău, la sfârşitul acestei luni

La sfârşitul acestei luni se va desfăşura cea de-a IV-a ediţie a Târgului Apicultorilor Buzoieni. Evenimentul va fi organizat de Asociaţia Apicultorilor Profesionişti Buzoieni şi Cooperativa Agricolă Apicultorii Profesionişti Buzoieni, în colaborare cu Camera Agricolă Judeţeană Buzău.

La Buzău, PSD s-a ales cu 76 de primării, după valul de migraţii. PDL a rămas fără niciun primar iar PNL mai are opt | psd

La Buzău, PSD s-a ales cu 76 de primării, după valul de migraţii. PDL a rămas fără niciun primar iar PNL mai are opt

În judeţul Buzău, ”Ordonanţa Dragnea” a lăsat filiala locală a Partidului Democrat Liberal fără niciun primar. În ultima zi a migraţiei politice, doi primari de comună, aleşi în 2012 pe listele PDL, au plecat din partid şi rămân independenţi. Din cele 87 de unităţi administrative ale judeţului Buzău, 76 sunt conduse de primari PSD, opt rămân pe mâinile liberalilor iar trei au primari independenţi.

Dacă Victor Ponta câştigă alegerile prezidenţiale cu PSD –ul deţinând majoritatea absolută în Parlament, România ar cădea în plasa unei dictaturi. Aceasta este îngrijorarea Anei Blandiana, exprimată într-un interviu acordat cotidianului elevtian „Berner Zeitung“.

acum 2 zile · comentarii (20)

Acum câteva luni, nu foarte multe, Vladimir Putin se lăuda că dacă asta îşi doreşte în câteva zile va fi la Bucureşti. Dincolo de ameninţări însă, se pare că Rusia nu este capabilă să ajungă nici măcar până la Kiev, conflictul din Estul Ucrainei fiind unul restrâns.

acum 2 zile · comentarii (8)

Oricine ştie ce este o piramidă, respectiv un mozaic.  Astfel, piramida este un obiect material, construit pe verticală, încât ea are un vârf, care se află sus şi o bază, care se află jos. Mozaicul este tot un obiect material, distribuit pe orizontală, fiind alcătuit din diverse configuraţii, diferit colorate. Ca entităţi materiale, la acest prim nivel, ele pot avea diverse rosturi, diverse întrebuinţări

acum 6 zile · comentarii (1)

A fost o întâmplare bruscă, la marginea dintre viaţă şi moarte, într-o realitate făţişă pentru oameni normali ca el, în contrast cu realitatea politică, socială şi spectaculară a celor emanaţi din clasa politică, mafiotă şi coruptă a acestei ţări extraordinar de frumoase. Dar tocmai astfel de întâmplări ne aduc cu picioarele pe pământ şi cu capul pe umeri, constatând cât de scumpă şi fragilă este viaţa omului.

acum 6 zile · comentarii (0)

„Namur, mon amour” a început într-o zi de vară indiană, cu culori de vis, asortate cu firma aeriană, care pare să fi dat idei recentei magenta şi care are nişte reguli stricte la bagaje (nici n-aveţi idee cum poate încăpea o geantă ultraplină în valijoara de laptop! Ca la matrioska!), dar un personal de bord extrem de agreabil şi de serviabil.

acum 8 zile · comentarii (0)

Washington Post a publicat duminică articolul „Occidentul alarmat de tacticile folosite de liderul ungar pentru consolidarea puterii”, o sinteză a acţiunilor din ce în ce mai autoritare practicate de guvernul de la Budapesta, care demonstrează că avertismentele transmise de Victoria Nuland erau destinate exclusiv regimului Orban.

acum 8 zile · comentarii (5)

Tema principală de dezbatere a „Întâlnirilor Internaţionale de la Cluj” din acest an a fost „Căile libertăţii”. Discuţiile au fost susţinute şi dublate în plan teatral de producţii ale Naţionalului clujean precum „Spectatorul condamnat la moarte” în regia lui Răzvan Mureşan sau „Istoria comunismului povestită pentru bolnavii mintali”, spectacol regizat de regretata Mona Marian, ambele pe texte de Matei Vişniec.

acum 9 zile · comentarii (0)

Pe data de 10 octombrie, a trecut discretă, neobservată, dar mai ales necelebrată, Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale. Sărbătorim tot felul de zile: Ziua Sclaviei şi Comerţului Transatlantic cu Sclavi (25 martie), Ziua Statisticianului (a doua duminică din iulie), Ziua Proiectantului (19 noiembrie) sau Ziua Scafandrului (1 octombrie).

acum 9 zile · comentarii (0)

România şi-a câştigat cu greu statutul de membru al Uniunii Europene. Cunosc acest lucru foarte bine şi prin prisma faptului că am fost ministru al Integrării Europene. Speram atunci că, odată ajunşi în marea familie europeană, adoptarea valorilor, standardelor şi bunăstării europene va veni de la sine şi va urma o singură direcţie ascendentă, exponenţială.

acum 13 zile · comentarii (28)