Constantin Toma: „Sper ca şi justiţia şi doamna judecător Câmpeanu să îşi dea seama că au blocat un oraş” 0

Primarul Constantin Toma îi cere judecătoarei care a dat sentinţă favorabilă poliţiştilor locali să wmită mai repede motivarea deciziei de suspendare a hotărârii de Consiliu Local Municipal care stabilea noua organigramă a Primăriei. Edilul şef al Buzăului spune că deocamdată ”oraşul este blocat” şi nu îşi poate duce la îndeplinire proiectele promise buzoienilor.

Constantin Toma: „Sper ca şi justiţia şi doamna judecător Câmpeanu să îşi dea seama că au blocat un oraş” Vezi comentarii 0
Iulian Bunila Autorul articolului
Citesc mai târziuAdaugă articolul în arhiva ta.

Prefectul Buzăului, acuzat că a efectuat o descindere ”abuzivă” la Casa de Pensii

Prefectul Buzăului, acuzat că a efectuat o descindere ”abuzivă” la Casa de Pensii

Tensiune între doamnele care conduc Prefectura şi Casa de Pensii Buzău, după ce Aurelia Mitrea, prefect al Buzăului, a efectuat un control fulger la Casa de Pensii, prin care a dorit să verifice neregulile din instituţie. Conducerea Casei susţine că acţiunea prefectului, fostă angajată a instituţiei, a fost una ilegală şi a anunţat că îi va face plângere penală pentru abuz în serviciu.

VIDEO La Cozieni, zeci de oameni îşi riscă viaţa de fiecare dată când traversează punţile vechi şi şubrede

VIDEO La Cozieni, zeci de oameni îşi riscă viaţa de fiecare dată când traversează punţile vechi şi şubrede

Cel puţin zece familii din Cozieni sunt obligate să treacă pe o punte veche, subrezită, pentru a ajunge la casele lor, la magazin sau la medicul de familie. Situaţia dăinuie de ani de zile, fără ca autorităţile localităţii Cozieni să iniţieze vreun proiect prin care să construiască o altă punte de acces sau podeţ. Primarul dă vina pe Direcţia Apelor Buzău- Ialomiţa care nu i-a dat avize pentru construirea unui podeţ.

Apel umanitar, pentru salvarea unei buzoience care are nevoie de sânge din grupa B3, RH pozitiv

Apel umanitar, pentru salvarea unei buzoience care are nevoie de sânge din grupa B3, RH pozitiv

O buzoiancă are mare nevoie de ajutorul nostru pentru a supravieţui şi pentru a putea aduce pe lume gemenii pe care-i poartă în pântec. Emilia Arsenachi, în vârstă de 36 de ani, mai are acasă un băieţel de 2 ani. Apelul umanitare a fost lansat de colegii săi de muncă, de la Direcţia Apelor.  Poliţiştii locali au răspuns apelului la solidaritate iar vineri vor merge la Centrul de Tranfuzii.

Cum prevenim apariţia diabetului, o boală din ce în ce mai răspândită

Cum prevenim apariţia diabetului, o boală din ce în ce mai răspândită

Din ce în ce mai mulţi oameni cad victime diabetului zaharat, o boală invizibilă, care se manifestă atunci când organismul nu produce destulă insulină sau nu o foloseşte cum trebuie, făcând ca glucoza să rămână în sânge, în loc să fie folosită ca substanţă nutritivă de către celule. Principalul factor de risc pentru apariţia diabetului este obezitatea, generată de tulburări hormonale sau de un regim alimentar nepotrivit.

Amenajarea unui parc de agrement, proiect al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Sărata Monteoru”

Amenajarea unui parc de agrement, proiect al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Sărata Monteoru”

Un parc de agrement în centrul staţiunii buzoiene Sărata Monteoru, cu un complex de joacă pentru copii, măsuţe şi băncuţe din lemn şi chiar aparate de fitness se află pe lista de investitii ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Sărata Monteoru”. Prin acest proiect se încearcă transformarea staţiunii balneoclimetarice într-una dintre cele mai moderne din ţară.

Cetăţeni ai României, dragi rubedenii, prieteni şi duşmani, mă adresez vouă tuturor deopotrivă cu îndemnul să încetaţi să vă purtaţi ca nişte proşti parcă teleportaţi în timp, de parcă nu aţi avea nimic de-a face cu realitatea României de azi! Vă rog, încetaţi să umblaţi prin veac cu coada ridicată ca nişte nevinovate animale în călduri, că v-o luaţi şi ne-o luăm cu toţii! Încetaţi să cerşiţi dragostea, să vreţi să fiţi iubiţi!

acum 22 ore · comentarii (22)

Ştiu că te-ai săturat să îi auzi pe toţi politrucii ca Dragnea, Ghiţă, Udrea, Ponta&co. debitând despre cum îţi vor salva ei ţie viaţa şi ţărişoara. Şi eu m-am săturat. Au mafioţii ăştia un dar de a ne năuci minţile, de a ne fura, de a ne prosti, de a ne hărţui, de a ne confisca fiecare clipă, fiecare dorinţă, încât e imposibil să nu ne cuprindă scârba.

acum 3 zile · comentarii (98)

Cartierul General NATO de la Bruxelles găzduieşte în următoarele două zile întâlnirea miniştrilor de Externe, ocazie pentru secretarul de Stat al SUA, John Kerry, de a-şi lua la revedere de la colegii săi din ţările Alianţei Nord-Atlantice. Este prima întâlnire la acest nivel după victoria lui Donald Trump şi toţi ochii sunt aţintiţi asupra mesajelor care vin din Statele Unite ale Amercii.

acum 4 zile · comentarii (20)

Importul gazelor ruseşti în România a crescut în ultima jumătate a anului 2016 de la 5% la 25%! Mecanismul prin care ruşii au pătruns atât de puternic pe piaţa românească are legătură cu comportamentul ciudat al ANRE şi cu o serie de decizii greşite ale companiei de stat Romgaz. Ce s-a întâmplat, însă, cu adevărat, vă explic în acest text.

acum 4 zile · comentarii (21)

Din motive care ne privesc pînă în străfundul sufletului şi ne aşază, pe două rînduri, la coada la nebunie, respectiv sinucidere, Fidel Castro o duce bine postum. Castro a ajuns unde trebuie. În momentul de faţă, singurul cubanez nesubordonat lui Fidel Castro citeşte satisfăcut inscripţia cu care e aşteptat la noul loc de muncă: Bienvenido al Infierno!

acum 4 zile · comentarii (68)

Din peste 200 de proiecte depuse de guvernarea Ponta, nici măcar unul nu a fost eligibil pentru finanţare prin Planul European pentru Investiţii (EFSI), deşi acestea valorau zeci de miliarde de euro.

acum 7 zile · comentarii (105)

Articolul de zilele trecute, „Cum gândesc studentele”, a fost prilej de multe comentarii, de la înjurături seci, monosilabice, până la analize şi argumentaţii întinse. Puţine de la studenţi şi tineri absolvenţi, cele mai multe de la cei înfipţi bine, sau chiar trecuţi prin viaţă, dispuşi să contribuie la biblioteca de concluzii a comunităţii.

acum 7 zile · comentarii (4)

Puţini ştiu că la sfârşitul anului 1918 a avut loc şi marea adunare a secuilor şi maghiarilor din Ardeal la Cluj/Kolozsvár, iar aceştia au votat pentru autonomia Ardealului în cadrul Ungariei. Maghiarii, ca şi românii adunaţi la Alba Iulia, au invocat celebrul drept de autoguvernare a popoarelor, declarat de preşedintele american Woodrow Wilson pentru a rezolva disputele etnonaţionale din Europa.

acum 7 zile · comentarii (394)

„Cu sau fără votul meu, tot aia iese” - e genul de replică în spatele căreia se ascund mulţi dintre cei care nu se deranjează la urne. Fals! Pentru cine nu este convins că, de fapt, noncombatul la vot este ceea ce menţine clasa politică instalată după ’90 la putere, am extras câteva date statistice elocvente, pe care le puteţi verifica lesne, pe Google.

Aveam vreo 14 ani pe atunci şi adormeam seara cu groaza că o să pice şi peste noi o bombă până dimineaţă. La vecinii încă iugoslavi era război, asta auzeam peste tot, iar lăţimea Dunării nu mai părea destulă ca să ne separe de o lume a violenţei şi a morţii. În unele nopţi puteam să jur că se aude bubuitul rachetelor de croazieră.

acum 8 zile · comentarii (12)

Data viitoare când vă mai ajunge pe la ureche că s-a schimbat ceva în profunzimea acestei ţări, că instituţiile statului român sunt în slujba cetăţenilor, că Statul e prietenos cu poporul şi alte prostii de genul ăsta, să deschideţi larg ochii şi să priviţi, câteva clipe, cu atenţie, în jur.

acum 11 zile · comentarii (94)
Postari Recente