„Fenomenul Poşaga“ – exorcizare sau paranormal? Povestea unui student care a participat la o slujbă de alungare a demonilor 14

Fenomenul exorcizărilor există în biserică de sute de ani. O controversă legată de această temă există în legătură cu aşa numitul ”Fenomen Poşaga”, de la o biserică din comuna cu acelaşi nume. Ceea ce s-a întâmpla aici este denumit de unii exorcizare. Alţii resping categoric fenomenul şi susţin că în mica comună din Munţii Apuseni nu se întâmplă nimic paranormal.

„Fenomenul Poşaga“ – exorcizare sau paranormal? Povestea unui student care a participat la o slujbă de alungare a demonilor Vezi comentarii 14
Dorin Timonea Autorul articolului
Citesc mai târziuAdaugă articolul în arhiva ta.

FOTO O avocată din Alba Iulia susţine că s-a ales cu faţa paralizată după o operaţie estetică. Medicul este cercetat penal

FOTO O avocată din Alba Iulia susţine că s-a ales cu faţa paralizată după o operaţie estetică. Medicul este cercetat penal

O avocată din Alba Iulia susţine că a ajuns cu faţa paralizată după ce a apelat la un medic estetician ca să scape de riduri. După intervenţia în care medicul specialist în chirurgie estetică i-ar fi injectat o soluţie, alta decât toxina botulinică, Raluca Crişan a ajuns pe patul de spital. Poliţiştii şi procurorii cercetează în continuare cazul.

Călători la graniţa dintre viaţă şi moarte. Poveştile bolnavilor de cancer în stadiu terminal de la Spitalul din Alba Iulia

Călători la graniţa dintre viaţă şi moarte. Poveştile bolnavilor de cancer în stadiu terminal de la Spitalul din Alba Iulia

Persoanele afectate de cancer în stadii terminale au nevoie de îngrijire specializată. În majoritatea spitalelor de stat din România, pacienţii aflaţi „pe ultima sută de metri" sunt internaţi în aceleaşi saloane cu bolnavii cu cancere în stadii incipiente. Excepţie face Secţia de Oncologie din Alba Iulia, care are şi un compartiment specializat în îngrijiri paliative, cu 6 paturi, ocupate tot timpul.

VIDEO Percheziţii ale poliţiştilor din Alba la suspecţi în comiterea unui jaf la o benzinărie din Blaj

VIDEO Percheziţii ale poliţiştilor din Alba la suspecţi în comiterea unui jaf la o benzinărie din Blaj

La două luni de la jaful petrecut la o benzinărie din Blaj, în urma căruia patru bărbaţi au furat peste 20.000 de lei după ce au agresat o angajată, suspecţii au fost identificaţi. Peste 60 de poliţişti din cadrul IPJ Alba şi Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, efectuează marţi dimineaţa 10 percheziţii la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Protestatarii împotriva poluării din Sebeş transmit o petiţie cu aproape 5000 de semnături preşedintelui Iohannis | klaus iohannis

Protestatarii împotriva poluării din Sebeş transmit o petiţie cu aproape 5000 de semnături preşedintelui Iohannis

Asociaţiile care organizează protestele împotriva instalaţiilor de producţie formaldehidă de pe platforma industrială Kronospan Sebeş au transmis preşedintelui Klaus Iohannis o petiţie prin care solicită ”măsuri concrete” privind reducerea poluării în oraş. Petiţia a fost semnată de aproape 5.000 de locuitori din Sebeş şi localităţile apropiate.

Doi tineri din Alba Iulia condamnaţi de Tribunalul Timiş la închisoare cu executare pentru trafic de migranţi

Doi tineri din Alba Iulia condamnaţi de Tribunalul Timiş la închisoare cu executare pentru trafic de migranţi

Doi tineri din Alba Iulia au fost condamnaţi la Tribunalul Timiş la pedepse cu executare pentru constituire grup infracţional organizat şi trafic de migranţi. Moldovan Bogdan şi Radu Iocob Mihai au primit fiecare câte 3 ani, 3 luni şi 3 zile de închisoare cu executare. Primul dintre cei doi condamnaţi a fost reţinut de poliţiştii din Alba Iulia şi transferat la Penitenciarul Aiud.

Starea de normalitate nu e conspiraţie. Exceptând cazurile, printre care se numără şi România, în care, prea-obişnuiţi fiind cu starea de a-normalitate, succesiunea a două evenimente din registrul normalului poate da naştere la conexiuni şi teorii conspiraţioniste. Ce s-a întâmplat, de fapt?

acum 4 zile · comentarii (6)

Pentru astăzi la ora 13.00, în PMAN din Chişinău, au fost anunţate proteste anticomuniste, proteste împotriva alegerii politicienilor fals pretinşi a fi europeni de a face un guvern minoritar, dar prin susţinerea acestuia de către comunişti. Vorbim în realitate de o înţelegere pentru infestarea administraţiei statului cu oamenii Moscovei, un mijloc uşor pentru a bloca sau tergiversa traseul european.

acum 4 zile · comentarii (12)

Unirea din 1859 conţine multe elemente determinante mai puţin cunoscute publicului. Pentru a nu permite conservatorilor blocarea unui vot favorabil, agitatori liberali au strâs în locul de desfăşurare al Adunării decidente peste 30 000 de români, cum scria un ziar unguresc al vremii, cu pistoale, cuţite şi furci.

acum 4 zile · comentarii (0)

Cu puţin timp înainte, preşedintele Klaus Iohannis a declarat în cadrul unui interviu că îşi doreşte un guvern liberal, că actuala structură guvernamentală, de stânga, nu poate să gândească la fel cu Domnia Sa în realizarea proiectului său de zece ani, la capătul căruia ne aşteaptă o altă Românie, total schimbată faţă de cea de acum.

acum 4 zile · comentarii (8)

În contextul în care „drepturile omului” sunt o temă obişnuită de discuţie în Uniunea Europeană, e firesc să se vorbească, în cadrul instituţiilor europene, şi despre „drepturile digitale” ale cetăţenilor europeni.

acum 4 zile · comentarii (3)

Cuvinte "în sensul apartenenţei la spaţiul comun european" - în declaraţia, de la Iaşi, a preşedintelui României. Afirmaţii împăciuitoare - în rostirile publice, succesive, ale premierului încă în funcţie, prin care reiterează, de Ziua Unirii Principatelor Române, lozinca "să fim uniţi în Europa", probabil cea occidentală, nu cea răsăriteană, deşi Republica Moldova nu va fi primită, nici în deceniul următor, în Uniunea Europeană.

acum 5 zile · comentarii (16)

Abdullah al-Kidd a fost reţinut de FBI în 2003 în calitate de… martor. Al-Kidd e un american convertit la islam, care, după numele ales, fie e fiul unuia pe care îl cheamă Kidd, fie a găsit o formă haioasă de a combina islamul şi filmele cu karate. FBI a folosit o formulă legală ciudată: nici nu l-a arestat oficial, dar nici nu l-a eliberat.

acum 5 zile · comentarii (0)

Aniversarea împlinirii primului an de viaţă a micului creştin nu poate fi decât un moment de bucurie în orice familie. Cum însă pentru unii bucuria este înţeleasă mai mult ca o distracţie lumească, apar tot felul de obiceiuri profane, ca tăierea moţului, care vor să catalizeze evenimentul. Mai grav e când apare şi tenta superstiţioasă.

acum 5 zile · comentarii (65)

Primul preşedinte al României postrevoluţionare, Ion Iliescu, şi-a propus două obiective strategice fundamentale: 1) Prevenirea polarizării sociale a oamenilor, între bogaţi şi săraci; 2) Partidul pe care l-a înfiinţat să fie şi să rămână un „Partid de incoruptibili”. Situaţia la care s-a ajuns astăzi este exact una pe dos.

acum 5 zile · comentarii (11)

„Vai de mama ei de ţară“, „Aşa merităm dacă nu am votat pe cine trebuia“, „Să-şi dea toţi demisia“, „Vinovaţii să plătească“, „Să ne fie ruşine“, „Să vă fie ruşine“, „Să le fie ruşine guvernanţilor“, „Adevăraţii vinovaţi sunt lăcomia şi prostia“, „Plecaţi la vaci, acolo unde vă e locul“, „Cinste lor, urmaşii lui Iancu cel Mare“, „Felicitări celor care au mişcat piciorul şi mâna, nu şi gura“, „La puşcărie cu toţi neaveniţii şi parveniţii“.

acum 1 an · comentarii (14)
Postari Recente