Proba scrisă a eliminat concurenţa. Un singur candidat rămas în cursa pentru şefia Casei de Asigurări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CAS Sălaj este condusă de un director interimar FOTO cnas.ro
CAS Sălaj este condusă de un director interimar FOTO cnas.ro

Fotoliul de director al Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj a fost râvnit de către doi candidaţi, însă doar unul dintre ei a reuşit să obţină punctajul necesar.

Olga Stana, şeful interimar al CAS Sălaj, şi Dumitru Crişan, administratorul unei firme de sisteme de supraveghere, au susţinut joi, 11 mai, proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului vacant de preşedinte-director general al instituţiei. În timp ce Stana a fost notată cu 80 de puncte, care i-au dat dreptul de a intra în următoarea probă, cea a interviului, contracandidatul ei nu a reuşit să obţină decât 29 de puncte, fiind declarat respins.

Anterior numirii sale ca interimar, Olga Stana a fost director de relaţii contractuale. Ea nu se află la prima încercare de a deveni director plin al CAS Sălaj. Anul trecut, Stana a participat la concursul organizat pentru cea mai înaltă funcţie din instituţie, însă fost scoasă din ecuaţie încă de la prima proba, cea a selecţiei dosarelor, întrucât nu avea minim cinci ani vechime într-o funcţie de conducere.

Reamintim că la nivel naţional, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a scos la concurs toate cele 43 de posturi de preşedinte-director general de la casele judeţene, Casa de Asigurări Bucureşti, precum şi de la Casa de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti. Din totalul celor 60 de candidaţi înscrişi în cursă, 54 au îndeplinit condiţiile cerute. În urma probei scrise, doar 22 de candidaţi au fost declaraţi admişi, urmând să intre în interviu miercuri, 17 mai.

Vă mai recomandăm:

Ministrul Sănătăţii, în vizită de lucru la Zalău: „Fiecare spital judeţean va primi un computer tomograf“

Singurul spital din România în care pacienţii pot să reclame că sunt prost trataţi. Cine se află în spatele proiectului

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite