Ucigașa Alinei a șocat asistența la proces. Gestul criminalei de la Mangalia a provocat consternare

0
Publicat:

Loredana Atănăsoaie, adolescenta din Vaslui care și-a omorât cea mai bună prietenă într-un hotel din Saturn, s-a prezentat extrem de binedispusă la termenul de judecată în care spera să fie eliberată. Comportamentul său i-a șocat pe cei prezenți în sala de judecată.

Alina (stânga) a fost ucisă de cea mai bună prietenă FOTO arhivă Adevărul
Alina (stânga) a fost ucisă de cea mai bună prietenă FOTO arhivă Adevărul

Loredana Atănăsoaie, adolescenta din Vaslui, care, la începutul lunii august 2023 a omorât-o pe Alina Ciobanu, cea mai bună prietenă a sa, într-o cameră de hotel din Saturn (Mangalia), i-a șocat pe cei prezenți la ultimul termen în sala de judecată.

Loredana Atănăsoaie a putut fi văzută și auzită cum râde în hohote, prezentând o bună dispoziție care a dispărut după ce judecătorii au decis să îi respingă cererea de eliberare.

Consternarea a înlocuit veselia de pe fața sa. Ai fi putut crede că nu înțelege nimic din ceea ce se întâmpla atunci. Probabil, chiar a crezut că va primi arest la domiciliu și se va întoarce acasă, nicidecum în penitenciar”, a povestit Florin Răican, avocatul familiei Alinei Ciobanu, fata ucisă de Loredana, potrivit Vremea Nouă.

„Loredana a fost adusă în sala de judecată de către o domnișoară polițist și părea că nu este afectată de nimic din ceea ce se întâmpla în jurul său. Avocatul desemnat din oficiu s-a apropiat de ea și i-a șoptit câteva cuvinte, moment în care Loredana a început să râdă. Aceasta și-a păstrat buna dispoziție până în momentul în care în sală a intrat judecătorul de drepturi și libertăți. În timp ce procuroarea a solicitat menținerea arestului preventiv față de autoarea omorului, avocatul său a încercat, fără temei și fără argumente, să solicite modificarea măsurii din arest preventiv în arest la domiciliu, arătând că în viitor va solicita chiar și controlul judiciar. În același timp, colțurile gurii Loredanei au căzut și consternarea a înlocuit veselia de pe fața sa”, a mai spus avocatul din Mangalia.

„Nu îți vine să crezi că a fost capabilă de o astfel de oroare”

Am stat față în față cu Loredana. Tot limbajul corpului arată că încearcă să ne manipuleze. Când o vezi, nu îți vine să crezi că a fost capabilă de o astfel de oroare, este împotriva oricărei matrici comportamentale. Dar dacă îi vezi privirea, jocul ochilor, modalitatea în care își ține picioarele, modul în care își caută cuvintele, îți dai seama că minte, o persoană experimentată nu are cum să nu observe acest lucru”, adaugă avocatul.

Loredana a ucis-o cu sânge rece pe Alina, privind-o mai bine de jumătate de oră cum agonizează după ce a înjunghiat-o.

Ulterior, a pus-o într-un geamantan, pe care a spus că voia să-l ducă în Vaslui, dar pentru că taximetristul chemat nu a fost de acord cu o cursă atât de lungă, l-a abandonat sub o bancă din parc.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite