Scandal la Judecătoria Vaslui. Un bărbat s-a bătut cu jandarmii, nemulțumit că viitoarea soție nu divorțează mai repede de actualul consort

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un vasluian a vrut să îi ceară socoteală avocatului viitoarei sale soții, încă măritată cu alt bărbat, pentru că divorțul acesteia s-a prelungit mai mult decât anticipase.

Bărbatul a fost imobilizat și scos din sediul Judecătoriei Vaslui FOTO arhivă Adevărul
Bărbatul a fost imobilizat și scos din sediul Judecătoriei Vaslui FOTO arhivă Adevărul

Un vasluian a făcut mare scandal la Judecătoria Vaslui din dorința de a-și uni mai repede destinul cu aleasa inimii. Incidentul a avut loc joi, 16 martie 2023, și a fost nevoie de șapte jandarmi pentru a-l potoli pe bărbat.

Acesta a fost culcat la pământ, încătușat și apoi sancționat cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Martorii au povestit că, încă de la intrarea în holul Judecătoriei, bărbatul părea pus pe scandal. A intrat într-un birou și a cerut detalii despre un dosar de divorț în care este implicată o femeie, viitoarea lui soție.

Scandalagiul era nemulțumit pentru că încă nu se pronunțase divorțul acesteia și voia, cu orice preț, să se căsătorească cu femeia respectivă.

„În jurul orei 12.30, subofițerul de serviciu din cadrul postului de control acces de la Judecătoria Vaslui, a observat în zona destinată publicului un bărbat care își manifesta verbal pe un ton ridicat, anumite nemulțumiri privind durata unei ședințe de judecată, moment în care militarul jandarm i-a atras atenția cu privire la modul de comportare și asupra faptului ca activitatea sa poate tulbura buna desfășurare a activității în incinta instituției”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.

Bărbatul a ignorat indicațiile jandarmilor, drept pentru care s-a încercat stabilirea identității acestuia, dar individul a refuzat să coopereze.

„Persoanei în cauză i s-a adus la cunoștință faptul ca urmează sa i se efectueze un control corporal sumar în vederea stabilirii identității, în urma efectuării acestuia jandarmii au depistat asupra sa cartea de identitate, moment în care bărbatul a devenit violent încercând să-și recupereze actul de identitate prin forță.

Jandarmii au procedat la încătușarea persoanei și au solicitat sprijin unui echipaj mobil de intervenție care a procedat la conducerea acesteia la sediul Poliției municipiului Vaslui pentru stabilirea identității și luarea măsurilor legale ce se impun.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991”, au adăugat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite