Poliţiştii vasluieni au declarat război vitezomanilor. Un basarabean a fost prins circulând cu 110 kilometri la oră în localitatea supranumită „satul morţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii vasluieni au organizat o razie pentru a-i prinde pe şoferii care obişnuiesc să calce pedala de acceleraţie. De departe, recordul a fost stabilit de un basarabean care a fost prins că circula cu 110 kilometri la oră în localitatea în care acum aproape o lună doi ofiţeri ai Servicilui Român de Informaţii au murit în timp ce se îndreptau spre serviciu.

Săptămâna tzrecută, în ultimele trei zile, toate echipajele poliţiştilor de la rutieră, ajutaţi de colegii de la Ordine Publică, au fost prezente în trafic în tr-o acţiune ce a avut ca scop „reducerea evenimentelor rutiere grave“. 

În urma abaterilor depistate în trafic, au fost aplicate 494 de sancţiuni contravenţionale, respectiv 325 pentru viteză, 4 pentru depăşire neregulamentară, 2 pentru consum de alcool şi 163 pentru alte abateri.

De departe, recordul la viteză l-a deţinut un basarabean în vârstă de 31 de ani care a fost prins circulând cu 110 kiloemtri la oră în localitatea Muntenii de Jos, acolo unde, în dimineaţa zilei de 24 ianuarie, doi ofiţeri de la „Doi şi-un sfert“ şi-au găsit sfârşitul tot din cauza vitezei

Oamenii legii au reţinut 15 permise de conducere, dintre care 5 pentru viteză, 4 pentru depăşire neregulamentară, 2 pentru consum de alcool şi 4 pentru alte abateri. Totodată, au fost retrase şi 3 certificate de înmatriculare.

Citeşte şi:

Accident grav în Vaslui. Cinci oameni, printre care şi un copil de opt luni, au ajuns în stare gravă la spital

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite