Accident grav în Vaslui. Cinci oameni, printre care şi un copil de opt luni, au ajuns în stare gravă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neatenţia la volan a făcut, din nou, victime. Cinci persoane au ajuns astăzi, la spital, printre care un copil de 8 luni şi un pompier de la substaţia Bârlad a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în urma unui accident peteecut la intrare în Bârlad.

Din primele infromaţii ale poliţiştilor, accidentul a avut loc pe drumul european E 581, aproape de intrarea spre municipiul Bârlad. 

Cezar Daniel Tică, şoferul unui autoturism marca Cielo, angajat ca pompier la inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), a fost lovit din spate de o altă maşină, marca Opel, în timp ce acesta încetinise pentru a instra pe un drum secundar spre stânga. 

În urma impactului, maşina condusă de pompier s-a rotit pe şosea, a ajuns pe contrasens, unde a fost acroşată de alt autoturism (Peugeot), după care s-a oprit în şanţul pe de marginea drumului.

Din spatele Opelului venea un Fiat cu număr de Constanţa al cărui şofer, în încercarea de a evita impactul, a intrat pe acostament şi a căzut în şanţ. Atât constănţeanul, cât şi soţia şi copilului, care se aflau şi ei în maşină, au fost transportaţi la spital.

Cel mai grav, însă, a fost chiar pompierul, care a fost transferat la un spital din Iaşi în comă.

„În urma accidentului, conducătorul autoturismului Cielo, un bărbat de 37 de ani, a fost grav rănit, fiind transportat în comă de gradul II-III la Spitalul de Urgenţă Bârlad. La aceeaşi unitate medicală au ajuns cu policontuzii şi cei trei membri ai familiei aflate în maşina Fiat, printre care şi un copil de opt luni şi o femeie de 28 de ani din autoturismul Opel, diagnosticată cu politraumatism“, a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se efectua cercetăro pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului. 

Citeşte şi:

Accident grav în apropiere de Bârlad. O femeie a murit, după ce maşina în care se afla a intrat într-un cap de pod

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite