Poliţia, cu ochii pe şoferii indisciplinaţi. 144 de amenzi, aplicate în 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radare pe strazile din Calarasi

Niciun şofer care a încălcat regulile rutiere nu a scăpat nesancţionat. În acest weekend poliţiştii din cadrul structurilor de poliţie rutieră şi de ordine publică  din Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au ieşit în teren cu artileria grea. Toate drumurile publice din judeţ au fost supravegheate cu 10 aparate radar.


Sâmbătă, 16 noiembrie, 41 de oameni ai legii au acţionat în trafic, utilizând 10 aparate radar aflate în dotare. Clienţii nu au întârziat să apară. Au fost constatat 4 fapte de natură penală, dintre care 3 la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi 160 de abateri de natură contravenţională.  Din cele 144 de sancţiuni aplicate, 69 de persoane au fost sancţionate de poliţişti pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare pe drumurile publice şi 16 pentru comiterea de alte abateri la regimul rutier.Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 39.638 lei. Ca urmare a infracţiunilor constatate, oamenii legii au reţinut 2 permise de conducere. Acţiunile continuă şi duminică, 17 noiembrie.

Alcoolemie de 1,13 mh/l alcool pur în aerul expirat
 

În timpul raziei, în plasa poliţiştilor au picat şi cei care s-au urcat băuţi la vonal. Este şi cazul lui Gheorghe S., de 59 de ani, care a fost prins pe strada Locomotivei, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Logan, având o îmbibaţie alcoolică de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe raza comunei Ileana, poliţiştii l-au depistat pe Florin P., de 21 ani, din aceeaşi localitate, conducând un moped, neînregistrat şi fără a poseda permis de conducere. Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale, urmând a se propune soluţie prin parchet. Şi la începutul lunii ocotmbrie, oamenii legii au ieşit la vânătoare de şoferi indisciplinaţi.

Vă recomandăm şi:

Razie în trafic. Şoferii băuţi, traşi pe dreapta

Razie în trafic. Şoferii vorbesc neîntrerupt la telefon şi uită să poarte centura de siguranţă

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite