Două adolescente, lovite în plin pe o trecere pentru pietoni, la Vaslui. Care este starea lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două adolescente au fost accidentate, joi, 23 mai, în timp ce traversau o stradă din municipiul Vaslui. Primele date de la locul evenimentului rutier arată că tinerele sunt conştiente şi că au fost lovite de un autoturism pe trecerea pentru pietoni.

Cele două adolescente au fost accidentate pe trecerea de pietoni FOTO arhivă Adevărul
Cele două adolescente au fost accidentate pe trecerea de pietoni FOTO arhivă Adevărul

Un accident rutier soldat cu două victime s-a produs, joi, 23 mai, pe strada 11 Iunie din Vaslui, în apropierea sediului unui ocol silvic.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, mai multe echipaje medicale au intervenit pentru două adolescente, cu vârsta de aproximativ 15-16 ani, care au fost lovite de o maşină.

Primele date arată că cele două au fost accidentate în timp ce traversau strada pe trecerea pentru pietoni. Persoana care a sunar la 112 a relatat că adolescentele erau conştiente. 

La faţa locului au fost trimise două ambulanţe cu medic de la ISU şi SAJ Vaslui.

Bătrână lovită de o motocicletă acroșată de o mașină

Un alt accident rutier în care a fost implicat un pieton a avut loc tot în Vaslui pe 12 mai 2024. O femeie de 75 de ani, care se deplasa pe jos, pe o stradă din municipiul Vaslui, a fost victima unui accident rutier. Un autoturism a acroşat o motocicletă, iar aceasta a lovit-o.

Accidentul a avut loc duminică, 12 mai 2024, pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Vaslui, în apropierea sediului Curţii de Conturi. 

„În accident au fost implicate două vehicule - un autoturism şi o motocicletă, precum şi trei persoane, între care un pieton”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui. 

Femeia în vârstă de 75 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial şi multiple Ea fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă și fac verificări pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite