Bărbat dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă. El are o poveste tristă

0
Publicat:

Un localnic din Roșiori, județul Vaslui, a sunat la 112 după ce un bărbat care a plecat de la biserică a început să se roage cu voce tare pe stradă.

Bărbatul a fost dus la spital
Bărbatul a fost dus la spital

Un bărbat din județul Vaslui a ajuns la spital după ce a fost reclamat de localnicii dintr-un sat că se roagă cu voce tare pe stradă.

Bărbatul are o poveste nefericită și trece printr-o perioadă proastă a vieții sale. El a fost alungat din Marea Britanie, după ce a dat în patima drogurilor.

Revenit acasă, a fost dat la o parte și de familie și a fost o vreme internat în spital. Odată externat, și-a găsit refugiu la un vecin din Roșiori și își câștiga existența din munca prestată la diverși localnici. El a fost văzut de multe ori stând în genunchi lângă o troiță, rugându-se minute în șir.

Duminică a mers și la biserică, iar după ce a plecat de acolo a început să se roage pe drum cu voce tare. Unul dintre localnici a chemat ambulanța, care l-a dus la Spitalul de Psihiatrie.

„Eu cred că după slujba de la biserica din satul Tăbălăiești, comuna Bunești Averești, unde el a fost prezent, a fost servit cu vreun pahar două de vin, de pomană. Și s-a îmbătat. Nu trebuia să i se dea băutură, că știa lumea că nu are voie să consume. Fiind mai întuneric, până să ajungă acasă la mine, a început pe drum să se roage cu voce mai tare, mai puternică, iar unele persoane s-au speriat.  El doar spunea rugăciuni, dar oamenii știind că are probleme psihice, s-au temut. Nu era agresiv, dar a fost nevoie totuși să îl preia Ambulanța”, a spus unul dintre vecini, potrivit b1tv.ro.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite