Sucevean încătușat și internat la Psihiatrie după ce s-a enervat că nu a găsit pui la rotisor într-un magazin

0
Publicat:

Polițiștii au încătușat un bărbat care făcea o criză de nervi într-un magazin județul din Suceava. Bărbatul era nervos că nu a găsit pui rotisat la magazin și a făcut scandal, amenințând casierul. Personalul magazinului a chemat poliția, care l-a încătușat pe bărbatul recalcitrant.

Bărbatul a făcut o criză de nervi pentru că nu a găsit pui rotisat FOTO Shutterstock
Bărbatul a făcut o criză de nervi pentru că nu a găsit pui rotisat FOTO Shutterstock

Bărbatul a fost încătușat joi după amiaza, și a fost dus la secția de psihiatrie a SJU Suceava, după ce polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin 112  despre faptul că la un magazin de pe str. Gheorghe Doja are loc un scandal.

Patrula din cadrul Secției de Poliție Burdujeni care a ajuns la fața locului l-a identifica, în fața magazinului,  pe bărbatul aflat într-o stare de agitație. La vederea polițiștilor, acesta a început să se manifeste violent verbal.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că joi după amiaza bărbatul a intrat în magazinul respectiv de pe str. Gheorghe Doja din Suceava, iar după circa două minute s-a îndreptat nervos către casa de marcat unde se afla de serviciu casierul, înjurându-l pe acesta și amenințându-l cu acte de violență, pe motiv că nu a găsit la raft pui rotisat de vânzare.

A amenințat casierul

Casierul i-a solicitat bărbatului să se liniștească și să părăsească magazinul, însă acesta a continuat să îi aducă injurii, moment în care au intervenit colegii de serviciu ai casierului, reușind să-l scoată din magazin pe bărbat, închizând ușa de acces și apelând la 112, potrivit News Bucovina.

 Până la sosirea polițiștilor, bărbatul a început să lovească geamul ușii de acces și a continuat să aducă amenințări cu acte de violență.

Acesta a fost încătușat și condus la sediul Poliției  fiind întocmit dosar penal sub  aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințare”, iar apoi a fost internat la Spitalul Județean Suceava-Secția de Psihiatrie Burdujeni.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite