Adolescentă spulberată pe trecerea de pietoni. Șoferul circula cu viteză și nu i-a acordat prioritate

0
Publicat:

O fată de 17 ani a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență Vaslui, după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Șoferul era neatent și circula cu viteză mare.

Fata a fost accidentată grav în urma accidentului rutier FOTO arhivă Adevărul
Fata a fost accidentată grav în urma accidentului rutier FOTO arhivă Adevărul

Fata a fost lovită în plin de un șofer neatent care circula cu viteză. Un echipaj de ambulanță SMURD de tip C1 (terapie intensivă mobilă) a ajuns de urgență la fața locului, găsind victima în stare de semiconștiență. După acordarea de îngrijiri medicale la fața locului, au transportat-o pe adolescentă la spital.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că la volanul mașinii era un tânăr de 21 de ani, din comuna vasluiană Bogdănești. Tânărul nu a acordat prioritate de trecere adolescentei care traversa strada, lovind-o în plin cu mașina pe care o conducea.

Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu consumase alcool. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Echipajul ambulanței SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) este solicitat să intervină în municipiul Vaslui, în zona Ilvas, în urma producerii unui accident rutier. O fată în vârstă de 17 ani a fost accidentată pe trecerea de pietoni. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral, este în stare de semiconștiență și va fi transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui”, au transmis reprezentanții Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui.

Lovit de o maşină şi călcat de o alta

Un alt accident rutier produs pe trecerea de pietoni a avut loc pe 9 noiembrie .2018. În urma accidentului, victima, un bărbat de 66 de ani, a suferit răni grave şi a decedat câteva ore mai târziu pe patul de spital.

Un bărbat de 66 de ani a decedat după ce a fost implicat într-un accident rutier produs în Zalău. Potrivit poliţiştilor, victima se angajase în traversarea străzii pe la trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, moment în care a fost acroşat de autoturismul condus de un zălăuan de 21 de ani.

În urma impactului, pietonul a fost proiectat pe sensul opus de mers, fiind călcat de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 31 de ani din comuna Mirşid. Victima a fost transportată la spital cu leziuni grave şi a decedat câteva ore mai târziu.

Participanţii la trafic au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite