Tragedie pe DN 6. Un șofer și pasagerul din dreapta au murit după impactul frontal cu un ansamblu de vehicule VIDEO

0
Publicat:

Un grav accident rutier, soldat cu victime omenești, a avut loc vineri, 9 decembrie, pe DN 6, în zona viaductului Pădina din Mehedinți. Doi bărbați aflați în aceeași mașină au murit după impactul frontal cu un ansamblu de vehicule.

Impactul a fost atât de violent, încât victimele n-au avut nicio șansă.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 65 de ani, din municipiul Orșova în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, zona viaductului Pădina, a efectuat manevra de depășire neregulamentară și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 55 de ani, din comuna Schitu, județul Olt”, explică IPJ Mehedinți.

Impactul a fost devastator. FOTO ISU Mehedinți
Impactul a fost devastator. FOTO ISU Mehedinți

Din nefericire, conducătorul autoturismului, un bărbat de 65 de ani și pasagerul dreapta, un bărbat de 37 de ani, ambii din municipiul Orșova, au decedat.

Ucidere din culpă

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”,mai precizează IPJ Mehedinți.

Ambii ocupanți ai mașinii au murit. FOTO ISU Mehedinți
Ambii ocupanți ai mașinii au murit. FOTO ISU Mehedinți

Tragedia a avut loc la câteva ore după un alt accident produs pe același drum

 Amintim că, tot vineri, două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs de impactul dntre două autoturisme și un TIR, pe DN6, în Mehedinți. Una dintre victime a fost scoasă din mașină prin descarcerare.

La sosirea salvatorilor, persoana era blocată. Pompierii au intervenit de urgență pentru extragerea victimei, pe care au predat-o, în stare de conștiență și cooperantă, unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Tot vineri, un autotren care transporta opt autoturisme a fost cuprins de un incendiu şi a ars complet, în noaptea de joi spre vineri, pe autostrada A1, în judeţul Arad. Autotrenul a luat foc pe calea de mers Timişoara - Nădlac, iar la sosirea pompierilor ardea generalizat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă pagubele sunt uriașe. Potrivit primelor constatări ale pompierilor, cauza probabilă a producerii incendiului a fost efectul termic determinat de frecarea unei roţi a remorcii pe timpul deplasării.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite