Accident rutier grav în judeţul Cluj. Trei morţi după ce un TIR s-a ciocnit cu un autoturism pe centura Vâlcele - Apahida

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Accidentul rutier s-a produs în dimineaţa zilei de miercuri, 1 iulie, pe centura Vâlcele - Apahida, judeţul Cluj. Medicii au găsit la faţa locului trei persoane decedate.

În accident au fost implicate un TIR şi un autoturism. În urma impactului, maşina a fost proiectată în afara părţii carosabile, iar cele trei persoane care se aflau în ea au rămas încarcerate.

„Pompierii au găsit un ansamblu de autovehicule şi un autoturism avariate, iar autoturismul proiectat în afara părţii carosabile şi ocupanţii blocaţi în acesta”, spun salvatorii dela ISU Cluj.

Echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanţi, un bărbat şi o femeie de circa 40 de ani.

„Au început manevrele de descarcerare pentru a treia persoană care, iniţial, a părut că are semnale vitale. Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că şi aceasta era decedată”, anunţă ISU Cluj.

Citeşte şi

Cine este Cezar Ionaşcu, consultantul vestimentar care îndeamnă oamenii să nu poarte mască: „Cezar vinde, de fapt, sfaturi de agăţat pentru puberi”

Cum a fost prins partizanul care a făcut Securitatea de râs timp de 28 de ani. Un preşedinte american i-a salvat viaţa 

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite