O femeie a rămas încarcerată după ce mașina ei s-a izbit de alt autovehicul, în Giurgiu

0
0

Două femei au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs joi, în localitatea Mogoșești din Giurgiu. Una dintre victime a fost scoasă prin descarcerare din mașina pe care o conducea.

A fost nevoie de descarcerare. FOTO ISU Giurgiu
A fost nevoie de descarcerare. FOTO ISU Giurgiu

Accidentul s-a produs în jurul prânzului.

În eveniment au fost implicate două autoturisme, iar persoanele rănite se aflau în aceeași mașină.

„Conducătoarea auto, în vârstă de 48 de ani, a rămas blocată în autovehicul, fiind necesară folosirea accesoriilor de descarcerare pentru a fi extrasă, în siguranță. Aceasta era conștientă, a fost preluată de ambulanța SAJ și transportată la spitalul județean. Și una dintre pasagere, în vârstă de 64 de ani, a ajuns la spital. Cealaltă persoană din auto a primit îngrijiri medicale la fața locului”, precizează ISU Giurgiu.

Șoferul celui de-al doilea autoturism nu a fost rănit.

Șoferul celeilalte mașini e teafăr. FOTO ISU Giurgiu
Șoferul celeilalte mașini e teafăr. FOTO ISU Giurgiu

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni și Gărzii de Intervenție Colibași, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

„Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor”, mai precizează ISU Giurgiu.

Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Autoturismele sunt grav avariate. FOTO ISU Giurgiu
Autoturismele sunt grav avariate. FOTO ISU Giurgiu

Accident grav pe DN 71

Două persoane au murit şi o alta a fost rănită, sâmbătă, într-un accident pe DN 71, în localitatea dâmboviţeană Doiceşti, după o coliziune între un TIR şi un autoturism, informează ISU Dâmboviţa.  La locul accidentului au fost mobilizate echipaje de intervenţie cu o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe.

 În urmă cu patru zile, două persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un gard, în Dâmbovița. A fost nevoie de descarcerare, întrucât o femeie a rămas captivă între fiarele contorsionate. Accidentul a avut loc, sâmbătă, pe DN 72A Gheboieni,

Giurgiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri