FOTO La trap prin municipiul Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cai şi căruţe în municipiul Tulcea
Cai şi căruţe în municipiul Tulcea

Caii şi căruţele nu lipsesc din peisajul „rutier“ din municipiul Tulcea. În fiecare zi şoferii se întâlnesc în trafic cu aceste vehicule cu tracţiune animală care ar fi trebuit să evite şoselele din municipiu.

Am primit de la cititori: duminică dimineaţă, în zona Peco a municipiului, o căruţă înainta dinspre intersecţia cu strada Babadag spre supermarketul Kaufland.

„Nu are nimeni nimic cu aceşti căruţaşi, dar din cauza lor au loc accidente rutiere. Nu au asigurare, circulă încet şi nici măcar nu sunt vizibili dacă este mai întuneric“, se sesizează un cititor.

Numărul accidentelor rutiere în care sunt implicate căruţe este din ce în ce mai mare.

Amintim faptul că în luna noiembrie 2012, la Măcin, maşina în care se afla senatorul Belacurencu (autoturism al Senatului) a intrat într-o căruţă nesemnalizată, condusă de un bărbat care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În decembrie 2012, la Isaccea, un căruţaş de 72 de ani a fost rănit după ce a virat stânga fără să se asigure şi a fost lovit în plin de un Opel Vectra.

În vara anului trecut, pe drumul spre Agighiol a avut loc un accident în care au fost implicate două maşini şi o căruţă. Un bărbat de 37 de ani, şoferul unui Daewoo Matiz, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un Fiat care circula în faţa sa. Şoferul din Fiat a redus viteza în spatele unei căruţe, astfel că Matizul a intrat în coliziune cu Fiat-ul, proiectându-l în căruţă.


 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite