Beat, a lovit cu maşina o autospecială de ambulanţă care transporta o femeie şi bebeluşul ei. Şoferul vinovat este fost poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţă lovită de un şofer beat FOTO Arhivă Adevărul
Ambulanţă lovită de un şofer beat FOTO Arhivă Adevărul

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Babadag din judeţul Tulcea. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci numai pagube materiale, spun cei care au ajuns la faţa locului.

Autospeciala de Ambulanţă circula regulamentar în localitatea Babadag. La o intersecţie, şoferul unui autoturism marca Ford nu a acordat prioritate şi a lovit maşina Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) din lateral - spate.

Conform celor de la SJA, în autospecială se afla o femeie şi bebeluşul ei de cinci luni, care urmau să ajungă la spital. Pacienţii au fost preluaţi de un alt echipaj de ambulanţă şi transportaţi în cele mai bune condiţii la spital. Nimeni nu a fost rănit, dar atât echipajul, cât şi pacienţii s-au speriat foarte tare.

Şoferul vinovat a părăsit locul accidentului, dar a fost identificat după numai câteva minute în trafic. Acesta a fost blocat de echipajele de poliţie, care l-au condus la Serviciul Judeţean de Ambulanţă pentru recoltarea de probe biologice. Acesta consumase alcool înainte de a urca la volan.

Din câte se pare, şoferul Ford-ului, un bărbat de 53 de ani din Babadag (pensionar) a fost poliţist în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite