Duminică dimineaţă: doi paznici ai unui parc de eoliene, găsiţi morţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupurile celor doi au fost aduse la morgă FOTO Arhivă Adevărul
Trupurile celor doi au fost aduse la morgă FOTO Arhivă Adevărul

Apelul pe numărul unic de urgenţă 112 a fost dat duminică dimineaţă, în jurul orei 7.00: a fost anunţat faptul că doi bărbaţi care lucrau la un şantier de eoliene din zona comunei Topolog au fost găsiţi inconştienţi într-o clădire.

La faţa locului (în zona Făgăraşu Nou, spre Saraiu, pe teritoriul judeţului Tulcea) a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea celor doi bărbaţi de 52 de ani, respectiv 60 de ani din judeţul Constanţa. Aceştia au constatat decesul lui Ştefan Lovasz  (52 ani) din Mihail Kogălniceanu, Constanţa şi Cezar Rusu (60 de ani) din Corbu, Constanţa.

Din primele date, se pare că cei doi bărbaţi care lucrau ca paznici la parcul de eoliene ar fi murit intoxicaţi cu monoxid de carbon. Aceştia stăteau într-o gheretă şi se încălzeau cu o butelie.

Trupurile neînsufleţite au fost duse la morgă pentru ca necropsia să indice exact care au fost cauzele decesului. Din câte spun cei care au ajuns la faţa locului, cele două victime nu prezentau urme de violenţă.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii tulceni, care au deschis o anchetă pentru a stabili care au fost cauzele care au condus la acest incident. Cazul va ajunge şi în atenţia celor de la Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite