Firma administrată de soţia primarului Constantin Hogea, în atenţia autorităţilor

0
0
Constantin Hogea FOTO Adevărul
Constantin Hogea FOTO Adevărul

Agenţia Naţională de Integritate  a verificat averea primarului Hogea, constatând nişte „diferenţe semnificative între averea dobândită şi veniturile realizate“, astfel că averea domniei sale a intrat în atenţia comisiei specializate de la Curtea de Apel Constanţa.

Primarul Constantin Hogea mai are o problemă, spun cei de la obiectiv.ro: firma Crestid SRL, admi­nistrată, până pe 9 noiembrie, de soţia primarului, Valeria Hogea (la această dată societatea a fost dizolvată; informaţia apare pe site-ul Ministerului Justiţiei, dosar 5014/88/2012).

La începutul anului trecut, consilierii locali au votat o hotărâre prin care au aprobat Planul Urbanistic Zonal „Construire complex recreativ pentru sprijinirea turismului în zonă”, pe strada Livezilor, pentru  un teren de 3.105 mp. Terenul aparţinea firmei Crestid SRL, care l-a achiziţionat în ianuarie 2012 de la Alexandru Moruzov, contra sumei de 130.356 de lei.

Firma dizolvată în luna noiembrie solicită în decembrie un aviz de mediu de la APM pentru terenul din „intravilanul orasului Tulcea, str. Zona strazii Livezilor, T18, A238, lot2, mun. Tulcea, titular SC Crestid SRL”. Anunţul public, pe care îl puteţi vedea şi în facsimil, apare pe site-ul APM şi este datat 21 decembrie 2012, mai spun cei de la obiectiv.ro.

Toate aceste detalii au ajuns şi în atenţia comisiei de cercetare din cadrul Curţii de Apel Constanţa.

Tulcea


Ultimele știri
Cele mai citite