Cât va sta în închisoare bărbatul care a violat o văduvă de 62 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru ani şi şase luni după gratii FOTO Arhivă Adevărul
Patru ani şi şase luni după gratii FOTO Arhivă Adevărul

Magistraţii Judecătoriei Tulcea au dat ieri prima soluţie în dosarul lui Ion Rusu (38 de ani), bărbatul trimis în judecată pentru lovire şi alte violenţe, violare de domiciliu şi viol. Decizia nu este definitivă (poate fi atacată la Tribunalul Tulcea).

Pentru lovire, bărbatul a primit un an. Pentru violare de domiciliu, a primit trei ani de închisoare. Pentru viol, a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare. Cele trei pedepse au fost contopite, iar Ion Rusu va sta după gratii timp de patru ani şi şase luni.

fapta s-a petrecut în seara zilei de 17 noiembrie 2012, în jurul orelor 22.00. În timp ce se afla pe raza localităţii Teliţa (Frecăţei), Ion Rusu, ştiind că femeia  de 62 de ani este văduvă şi  locuieşte singură, a pătruns fără drept în locuinţa acesteia   unde,  după ce  a  trezit-o din somn, a agresat-o   fizic (i-a cauzat  leziuni care au necesitat 14-15 zile de îngrijiri medicale). După aceea, prin constrângere, a întreţinut un raport sexual normal  cu aceasta.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite