Imagini revoltătoare în Timişoara. Drifturi cu maşina 4x4 într-o celebră piaţă pietonală VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video cu driftul din faţa Palatului Baroc
Captură video cu driftul din faţa Palatului Baroc

Poliţiştii de la Timişoara au făcut verificări şi l-au amendat pe bărbatul care s-a apucat să facă drifturi în faţa Muzeului de Artă din Piaţa Unirii.

Tupeu de neimaginat pentru un şofer din Timişoara. Acesta a intrat cu maşina de teren în Piaţa Unirii, rezervată exclusiv pietonilor, şi a început să facă drifturi în faţa Palatului Baroc.

Ghinionul său a fost că s-a găsit cineva să-l filmeze şi să trimită imaginile la poliţie. La distracţia pe zăpadă a participat şi o altă maşină. Ambii conducători auto au fost identificaţi şi amendaţi.

Ştirea a fost postată pe Facebook chiar de Poliţia Română.  

„Da! Impresionaţi până la lacrimi, mai ales patrupedul! Aceste manifestări interzise şi periculoase pe drumurile publice, mai ales într-o zonă pietonală, au avut loc ieri, în Timişoara.

Colegii noştri au făcut verificări şi l-au amendat pe conducătorul din imagini. A fost asistat de un amic, care, de asemenea, a intrat în zona pietonală cu autoturismul şi a fost amendat. Învăţaţi din greşelile altora, dacă altfel nu se poate!”, au transmis cei de la Poliţia Română.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite