Incident grav la Timişoara. Un notar şi secretara lui, bătuţi. Scandalagiii au devastat şi biroul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Panduru a fost bătut FOTO Pressalert.ro
Viorel Panduru a fost bătut FOTO Pressalert.ro

Un grup de persoane, nemulţumite de clauzele contractuale, au năvălit în biroul notarului Viorel Panduru, din zona centrală a Timişoarei. Notarul a ajuns cu ambulanţa la spital.

Scandal în plin centrul istoric al Timişoarei. Notarul Viorel Panduru fost atacat de mai multe persoane în biroul său din zona Piaţa Unirii. Indivizii s-au năpustit asupra notarului, cât şi a secretarei, devastând şi biroul notarial. Se pare că oamenii au fost nemulţumiţi de costurile unor onorarii cerute de Panduru. Secretara lovită cu pumnul în faţă a fost avertizată că dacă sună la poliţiei i se va lua gâtul.
 

Notarul Viorel Panduru a fost transportat de urgenţă cu o ambulanţă la spital. 
 

„M-am trezit cu ei în birou. Erau vreo cinci sau şase. Erau nemulţumiţi de onorariile de la nişte promisiuni de vânzare-cumpărare. Au început să mă lovească, să mă ameninţe că mă omoară, iar apoi unul dintre ei m-a lovit din spate, iar altul din faţă, de mai multe ori. Au spart tot biroul. Cel care m-a lovit cel mai mult a luat şi ştampila, iar unul dintre ei a dus-o înapoi”, a declarat pentru Pressalert.ro Viorel Panduru, care a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind cusut în zona ochiului drept.

Birou notarial Panduru

La faţa locului au sosit poliţiştii şi jandarmii, care au prins doar o parte din cei implicaţi în scanda, ceilalţi reuşind să fugă. 
 

“Poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la un cabinet notarial de pe strada Matei Corvin din Timişoara are loc un conflict spontan. Ajunşi la faţa locului, politiştii au constatat că mai multe persoane, care ar fi fost nemulţumite de clauzele unui contract au devenit violente cu notarul, un bărbat de 46 de ani, procedând la lovirea acestuia cât şi a secretarei acestuia. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii efectueaza verificări în vederea identificării şi depistării celor ce se fac vinovaţi de cele întâmplate”, au transmis cei de la IPJ Timiş.
 

TimişoaraPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite