O maşină cu trei copii și trei adulți s-a răsturnat pe DN 11. Trafic blocat în apropierea localităţii Dalnic

0
Publicat:

Un autoturism, care circula pe DN 11 şi în care se aflau şase persoane, s-a răsturnat, miercuri, în afara părţii carosabile în apropierea localităţii Dalnic, traficul în zonă fiind blocat temporar pe ambele sensuri, potrivit Agerpres.

A fost solicitată şi intervenţia unui elicopter SMURD. FOTO arhivă IGSU
A fost solicitată şi intervenţia unui elicopter SMURD. FOTO arhivă IGSU

Pasagerii, printre care se numără şi trei copii, primesc îngrijiri medicale, la faţa locului fiind solicitată şi intervenţia unui elicopter SMURD.

„În data de 29 mai a.c., în jurul orei 13,15, poliţiştii, din cadrul Serviciului Rutier Covasna au fost sesizaţi cu privire la faptul ca pe DN11, în afara localităţii Dalnic, a avut loc un accident rutier. Din verificările poliţiştilor a rezultat că un bărbat de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN11, dinspre Târgu Secuiesc spre Braşov, la kilometrul 41 + 38 de metri, în condiţii ce urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Alături de şofer, în maşină se mai aflau alţi cinci pasageri, doi adulţi şi trei copii.", au precizat reprezentanţii IJP Covasna.

 La locul accidentului a fost solicitată şi prezenţa unui elicopter SMURD

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Momentan traficul în zonă este blocat în totalitate, urmând a fi reluat la finalizarea investigaţiilor.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cu scopul de a clarifica toate circumstanţele legate de producerea accidentului rutier, precizează IJP Covasna.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite