Trei mașini s-au ciocnit pe DJ 677, un copil de 12 ani a fost rănit. Traficul a fost reluat după mai bine de o oră UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul pe DJ 677, în județul Olt, între localitățile Salcia și Pleșoiu a fost complet blocat, luni, 27 mai 2024, mai bine de o oră. Trei mașini au fost implicate într-un eveniment rutier. Un copil de 12 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În evenimentul rutier au fost implicate trei autovehicule FOTO: martor
În evenimentul rutier au fost implicate trei autovehicule FOTO: martor

UPDATE Traficul pe DJ 677, întrerupt între localitățile Salcia și Pleșoiu, din județul Olt, în urma unui accident în care au fost implicate trei autovehicule a fost reluat în jurul orei 15.00.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autocamion condus de un tânăr de 33 de ani, din comuna Nicolae Titulescu, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de către un bărbat de 66 de ani, din comuna Strejești, care ar fi ricoșat într-un alt autoturism condus de un tânăr de 32 de ani, din comuna Pleșoiu. În urma evenimentului rutier, o femeie de 66 de ani și un minor de 12 ani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 66 de ani, din comuna Strejești, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, au precizat reprezentanții inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială

Un eveniment rutier în care au fost implicate trei autovehicule a fost sesizat luni, 27 mai 2024, în jurul orei 13,45, iar traficul este în continuare blocat în zonă. 

În aceste momente, traficul rutier pe Drumul Județean 677 este blocat, pe ambele sensuri de deplasare, între localitățile Salcia și Pleșoiu, ca urmare a producerii unui eveniment rutier în care ar fi fost implicate trei autoturisme.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Conform primelor date, unul dintre șoferi nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare și ar fi lovit mașina din fața sa.

În urma impactului, mașina lovită a ricoșat într-un alt autovehicul. O femeie și un copil au fost răniți, necesitând îngrijiri medicale. 

Polițiștii se află în continuare la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului rutier.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite