GALERIE FOTO Un camion care transporta material inflamabil a luat foc pe E60

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu în cabina unui camion ce transporta materiale inflamabile (foto: Levi Bagy)
Incendiu în cabina unui camion ce transporta materiale inflamabile (foto: Levi Bagy)

Un incident care putea avea urmări grave a avut loc aseară pe drumul european E60, la ieşirea din Luduş. Un incendiu a afectat cabina unui camion ce transporta materiale inflamabile, traficul fiind blocat în ambele sensuri timp de aproape o oră.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Horea au intervenit la scurt timp după producerea incendiului şi au reuşit să stingă focul înainte ca acesta să se propage în containerul maşinii, în care se aflau materiale inflamabile şi care ar fi putut în orice moment exploda. Reprezentanţii ISU au trimis la faţa locului o maşină de intervenţie cu apă şi spumă şi, după ce focul a fost stins, aceştia au securizat zona, astfel încât orice pericol să fie eliminat.

Potrivit pompierilor mureşeni, incidentul a avut loc din cauza unui scurt circuit şi, din fericire, nu au fost înregistrate victime, întrucât şoferul camionului a reuşit să fugă din cabină la câteva secunde după izbucnirea incendiului. Totuşi, în urma incidentului, circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri la intrarea în Luduş dinspre Cluj-Napoca. În jurul orei 20.30, aşadar la aproape o oră după producerea incendiului, traficul a fost reluat şi a decurs în condiţii normale pe ambele sensuri de circulaţie.


Un fotograf mureşean prezent la faţa locului, Levi Bagy, a postat pe pagina sa de Facebook o serie de fotografii cu maşina în flăcări. Spectaculoasele cadre surprind camionul incendiat, eforturile pompierilor de a stinge incendiul, precum şi norul uriaş de fum şi flacăra înaltă produsă de incendierea cabinei camionului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite