Moartea stupidă a lectorului Florin Păsătoriu: a decedat după ce a căzut de pe bicicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Păsătoiu, lector universitar dr. în cadrul Facultății de Științe Sociale din cadrul Universității din Craiova, a murit în urma unui accident pe bicicletă.

Lectorul Florin Păsătoiu
Lectorul Florin Păsătoiu

„La data de 26 martie a.c., ora 02:15, Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, cu privire la faptul că pe raza localității Mușetești, pe partea carosabilă, se află o persoană, posibil decedată.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 47 de ani, din comuna Mușetești, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DC 6 Mușetești, a pierdut controlul ghidonului, s-a dezechilibrat și a căzut. În urma căzăturii a survenit decesul bărbatului“, conform reprezentanților IPJ Gorj.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Colegii și apropiații sunt șocați de vestea cutremurătoare

Acum avem un înger care ne veghează acolo sus. Condoleanțe familiei și putere de la Dumnezeu pentru a trece peste această tragedie. Florin Păsătoiu”, este unul dintre zecile de mesaje de pe pagina de socializare.

Și pe pagina de Facebook a Facultății de Științe Sociale este plânsă moartea profesorului: „Colegul nostru, prof. Florin Păsătoiu, s-a stins din viață în mod fulgerător! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Suntem alături de familia îndurerată!“, este anunțul.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite