Medicul târgujian mort în Franţa a fost adus acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul anestezist, găsit mort într-un spital din Franţa, a ajuns acasă, în această dimineaţă. Trupul neînsufleţit al Simonei Zahan a fost depus la Capela Cimitirului Municipal din Târgu-Jiu.

Simona Zahan va fi înmormântată sâmbătă, în comuna Scoarţa. Alături de aceasta se află soţul, rudele, dar şi apropiaţii. Medicul anestezist, în vârstă de 37 de ani, era căsătorit şi avea un băieţel de şase ani. Simona Zahan a fost găsită moartă în camera de gardă a spitalului Châteauroux

Potrivit jurnaliştilor publicaţiei „La Nouvelle République”, medicul anestezist a fost găsită fără suflare chiar în camera de gardă de colegii săi, după ce şi-ar fi injectat intravenos nişte substanţe periculoase. Motivul acestui gest disperat, spun colegii medicului, ar fi stresul de la locul de muncă. Părinţii cadrului medical care trăiesc în Târgu Jiu nu au vrut să comenteze, dar susţin că fiica lor nu s-a sinucis şi îşi rezervă dreptul să-i dea în judecată pe jurnaliştii francezi. Simona era căsătorită şi era mama unui copil de şase ani.

Preotul a plâns la aflarea veştii

Simona  a trăit în Târgu Jiu, iar în vacanţă mergea la ţară, în comuna Scoarţa, unde va fi şi înmormântată, după cum a precizat preotul din comună: „Sâmbătă vor pleca de la Târgu Jiu, de la capelă, în jurul ora 12.00. Înmormântarea şi celelalte servicii religioase va avea loc la Scoarţa. Familia a ales să fie înmromântată la Scoarţa, pentru că aici a copilărit. Vacanţele şi le petrecea la bunici. A iubit foarte mult acest loc. Am cunoscut-o de mică. A crescut sub ochii noştri. O fată muncitoare, cu o minte sclipitoare... Am rămas surprins de acest deces, pentru că o cunoşteam şi mă bucuram de prezenţa ei în parohie“.

Citeşte şi

Medicul român care s-a sinucis în Franţa era din Târgu Jiu

Trei medici de la Târgu Cărbuneşti, condamnaţi la închisoare cu suspendare

Un medic anestezist român s-a sinucis în Franţa. Colegii specialistului sunt revoltaţi: „Era epuizată şi obosită”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite