Închisoare pentru primarul care a bătut o femeie. Victima va plăti daune agresorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul comunei Dănești, din județul Gorj, a fost condamnat de Judecătoria Târgu Jiu la o pedeapsă de șapte luni de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de 2 ani, pentru că a bătut o femeie.

Primarul Paliță a fost condamnat pentru că a lovit o femei Foto: Arhivă
Primarul Paliță a fost condamnat pentru că a lovit o femei Foto: Arhivă

Primarul Mădălin Paliță din Dănești, Gorj, a primit o condamnare de șase luni pentru lovire sau alte violențe și trei luni pentru amenințare. Ambele pedepse au fost contopite într-una de șapte luni, cu un termen de supraveghere de doi ani.

Și victima acestuia a fost condamnată de instanța de judecată. Elena Giuverdea fost condamnată la opt luni închisoare pentru purtare abuzivă, cu un termen de supraveghere de 2 ani.

Instanța a decis și ca ambii să plătească daune morale. „Admite în parte acțiunea civilă exercitată de partea civilă Elena Giuverdea și va obliga inculpatul Paliță Mădălin Constantin la plata către aceasta a sumei de 100 lei, cu titlu de daune materiale, precum și a sumei de 2.000 lei, cu titlu de daune morale, sume vor fi actualizate cu rata inflației(…). Admite în parte acțiunea civilă exercitată de partea civilă Paliță Mădălin Constantin și va obliga inculpata Elena Giuverdea la plata către acesta a sumei de 1.000 lei, cu titlu de daune morale”, a decis instanța.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată.

Primarul Paliță a agresat-o pe femeie chiar în biroul ei din Primăria Târgu Jiu

Scandalul a avut loc în primăvara anului trecut chiar în incinta Primăriei Târgu Jiu, acolo unde lucrează femeia cu care primarul se afla în conflict. Aceasta a fost agresată chiar în biroul în care își desfășura activitatea, sub privirile colegilor femeii, care s-ar fi lovit și cu capul de calorifer.

Primarul Paliță i-a adresat femeii și amenință. Acesta a spus, ulterior, că a fost provocat de femeie, care i-ar fi jignit familia, motivul fiind că va candida împotriva sa la alegerile de anul viitor.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite