Răfuială cu pumni și picioare într-un birt sătesc din Galați. Două persoane au ajuns la spital

0
Publicat:

Răfuială cu pumni și picioare într-un bar din satul Toflea, județul Galați. Două persoane au ajuns la spital, iar mai multe au fost sancționate de polițiști pentru „infracțiunea de lovire sau alte violențe”.

Polițiștii au intervenit pentru aplanarea conflictului FOTO: Poliția Română
Polițiștii au intervenit pentru aplanarea conflictului FOTO: Poliția Română

Potrivit IPJ Galați, Secția 6 Poliție Rurală Tecuci a fost sesizată telefonic, prin intermediul numărului unic de urgență 112, cu privire la faptul că în satul Toflea, din județul Galați, a avut loc un scandal și cel puțin o persoană a fost agresată fizic. 

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că „în fața unui bar din satul Toflea, unde se aflau mai multe persoane, doi tineri, cu vârstele de 21, respectiv 26 de ani, ar fi provocat scandal în urma unui conflict spontan. În timpul acestui conflict, bărbatul, de 26 de ani, l-ar fi lovit în zona feței pe un alt bărbat, de 25 de ani, după care ar fi fugit de la fața locului”.

Polițiștii au mai aflat că din grupul în care se afla cel agresat a intervenit mai multe persoane, iar unele dintre acestea l-au lovit cu pumnii și picioarele pe tânărul, de 21 de ani, cauzându-i mai multe leziuni.

Deocamdată, au fost identificați doi dintre agresori acestuia din urmă. Este vorba de doi bărbați, cu vârstele de 23 și 26 de ani, au mai spus polițiștii.

„Tânărul de 21 de ani a fost preluat de un echipaj medical S.M.U.R.D. și transportat la Spitalul Municipal Anton Cincu în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. Tot la spital a ajuns și bărbatul, de 25 de ani, care a fost transportat cu un autoturism de o cunoștință a acestuia”, a transmis IPJ Galați.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în acest incident.

De asemenea, patru persoane implicate au fost sancționate contravențional cu amendă pentru provocare și participare la scandal, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite