Garsonieră vândută cu mai puțin de 6.000 de euro într-o localitate din Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O garsonieră confort I, cu geamuri termopan și ușă metalică, este vândută în localitatea Mătăsari, din județul Gorj, cu suma de 5.999 de euro.

Garsoniera din Mătăsari este vândută cu mai puțin de 6.000 de euro Foto: Facebook
Garsoniera din Mătăsari este vândută cu mai puțin de 6.000 de euro Foto: Facebook

Anunțul a fost postat pe mai multe site-uri de profil și grupuri pe Facebook. Proprietarul spune că locuința este dotată cu ușă metalică și geamuri termopan:

Ofer spre vânzare  garsonieră confort 1 situată în  Mătăsari, la etajul 1 al unui imobil. Aceasta este ideală pentru cei care caută un spațiu confortabil , dotat cu geamuri termopan și ușă metalică. Garsoniera este compusă dintr-un hol, o cameră, o baie și o bucătărie.  Instalația sanitară dispune de țevi de scurgere noi, iar camera a fost recent renovată cu glet proaspăt. Garsoniera este racordată la rețeaua de apă și curent electric, iar posibilitatea de a se racorda la rețeaua de gaze există prin conducta de gaze aflată la ușă. Cu o suprafață de 27 mp, acest spațiu este perfect pentru tinerii care își doresc un cămin confortabil. Nu pierdeți ocazia de a deveni proprietarul acestei garsoniere deosebite și contactați-mă acum pentru o vizionare! Preț 5999 Euro“, se arată în anunț.

Blocuri întregi sunt abandonate în Mătăsari

În localitatea Mătăsari sunt multe locuințe și chiar blocuri întregi părăsite, după ce mulți mineri care veniseră din alte zona ale țării s-au disponibilizat și au plecat către locurile de baștină. Locuințele în care stăteau în chirie au fost lăsate de izbeliște.

Primăria comunei Mătăsari a încercat să valorifice blocurile cu locuințe abandonate, dar nu a reușit, astfel încât a luat decizia de a le demola. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite