Campanie electorală pe panourile rutiere, cu urări de Ziua Femeii. Primarul candidează la un nou mandat

0
Publicat:

Panourile electronice informative montate la intrările într-un municipiu din România au afișat mesaje din partea primarului, candidat pentru un nou mandat, pentru doamne și domnișoare, de Ziua Internațională a Femeii.

Pe panourile rutiere informative din Tg. Jiu au apărut mesaje din partea primarului PSDFoto:Pandurul
Pe panourile rutiere informative din Tg. Jiu au apărut mesaje din partea primarului PSDFoto:Pandurul

Panourile ce au rol rutier din municipiul Târgu Jiu au redat mesajele primarului Marcel Romanescu (PSD), care candidează pentru un nou mandat. El a ținut să felicite astfel doamnele și domnișoarele de Ziua Internațională a Femeii. 

„La mulți ani de 8 martie! Primar, Marcel Laurențiu Romanescu!” sau „O primăvară caldă și plină de bucurii tuturor doamnelor și domnișoarelor din Târgu Jiu”, sunt mesajele care au început să apară pe panourile din trafic, care, în mod normal, trebuie să le furnizeze conducătorilor auto informații despre traficul din oraș.

Mesaj transmis pe panourile informative rutiere din Târgu Jiu Foto: Facebook/Mihai Paraschiv
Mesaj transmis pe panourile informative rutiere din Târgu Jiu Foto: Facebook/Mihai Paraschiv

Mesajele au și o puternică tentă electorală, deoarece peste doar trei luni, la 9 iunie 2024, vor avea loc alegerile locale la care primarul Marcel Romanescu va candida pentru un nou mandat.

Investiția se ridică la aproximativ 6,5 milioane de euro

Panourile informative montate pe anumite străzi din municipiul Târgu Jiu fac parte dintr-un program mai amplu denumit „Centrul Infotrafic“. Acesta cuprinde amplasarea de semafoare la trecerile de pietoni, de camere video în intersecțiile aglomerate și pe arterele rutiere din Târgu Jiu și a unui centru de comandă format din ecrane pe care fi imagini și informații cu privire la traficul din oraș.

Investiția se ridică la suma de 6,5 milioane de euro și are drept scop fluidizarea traficului. Unele dintre semafoare au început să fie puse în funcțiune, însă mulți șoferi se plâng că mai mult îngreunează traficul din reședința județului Gorj.

Lucrările nu au fost finalizate, astfel că toate echipamentele se află încă în administrarea firmelor executante.

Primarul Romanescu a trecut de la PNL la PSD

Marcel Romanescu a fost ales în două rânduri primar din partea PNL al municipiului Târgu Jiu. În anul 2017 a câștigat alegerile parțiale în fața candidatului PSD Aurel Popescu și în anul 2020 a reușit să-l învingă pe candidatul PSD Ciprian Florescu.

Imediat după această victorie, Romanescu a afirmat că locul PSD este la cimitir și că el s-a luptat și a învins „ciuma roșie“. În urmă cu câteva luni, acesta a anunțat că pleacă tocmai la PSD, după ce a intrat în conflict cu noua conducere a PNL Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite