Și-a sechestrat fosta iubită şi l-a tăiat cu un cuțit pe prietenul acesteia. Agresorul orbit de gelozie a fost arestat

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din municipiul Târgovişte a ajuns în arest preventiv după ce, gelos fiindcă fosta sa concubină are o nouă relaţie cu un bărbat mult mai tânăr decât el, a sechestrat-o pe femeie, dar şi pe actualul prieten al acesteia, tăindu-l pe iubitul femeii cu un cuţit în zona mâinii.

FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Mama tânărului agresat a fost cea care a anunţat Poliţia.

Dosarul, în care sunt cercetate infracţiuni de lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe, vizează faptele unui bărbat de 43 de ani din municipiul Târgovişte. Nemulţumit de faptul că fosta sa concubină, în vârstă de 38 de ani, şi-a refăcut viaţa, el a decis să se răzbune pe femeie şi pe actualul prieten al acesteia.

Din cercetările făcute de către poliţişti reiese că suspectul a aşteptat-o pe fosta sa parteneră în parcarea blocului unde locuieşte şi a obligat-o să se deplaseze la o locuinţă pe care el o deţine în comuna Ulmi.

”De asemenea, i-ar fi luat telefonul personal şi ar fi discutat cu presupusul prieten al femeii, un bărbat de 30 de ani. Ulterior, împotriva voinţei femeii, bănuitul s-ar fi deplasat cu aceasta în Căprioru, unde, sub pretextul că vor purta o discuţie, l-ar fi chemat pe bărbatul de 30 de ani, l-ar fi obligat să urce într-o maşină şi l-ar fi agresat fizic cu un cuţit, în zona mâinii”, informează oficialii Poliţiei Dâmboviţa.

Cazul a fost sesizat la Poliţie în cursul serii de duminică, 3 martie 2024, de către mama bărbatului de 30 de ani, care a sunat la 112 şi a reclamat ce i s-a întâmplat fiului ei. În aceeaşi seară, agresorul a fost identificat de către poliţişti, în trafic.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat unui complet de judecată care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite