Atacul sângeros de la Drobeta-Turnu Severin: cum a planificat elevul olimpic de 16 ani să își omoare fosta iubită și apoi să se sinucidă

0
Publicat:

Au fost scene șocante în plină stradă, vineri, 23 februarie, la Drobeta-Turnu Severin. Un adolescent de 16 ani și-a înjunghiat iubită, în vârstă de 17 ani, apoi, cu același cuțit, a încercat să își pună capăt zilelor.

Echipaj de poliție la locul incidentului din Mehedinti png Foto actualmehedinti.ro

Cei doi sunt elevi la Colegiul Național „Traian”, băiatul fiind chiar un elev olimpic, iar nefericita întâmplare a avut loc în zona Castelului de Apă din localitate.

Potrivit Antena 3 CNN, tânărul de 16 ani a plecat vineri mai devreme de la școală cu gândul să își atace fosta parteneră. A urmărit-o pe fată pe distanțe lungi și, la un moment dat, a scos un cuțit și a înjunghiat-o în plină stradă.

Mai mulți oameni au intervenit în sprijinul tinerei, urcând-o într-un taxi care a transportat-o la spital.

Imediat după acest incident, adolescentul a încercat să își pună capăt zilelor cu cuțitul pe care doar ce își înjunghiase fosta iubită. La fața locului, au intervenit multiple echipe medicale și polițiști pentru investigații.

Între timp, cazul a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, iar tânărului îi vor fi prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă a consumat sau nu substanțe interzise înainte de incident.

Starea tinerei de 17 ani este stabilă, ea fiind internată la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta-Turnu Severin.

Agresorul minor de 16 ani a fost transferat, ieri după-amiază, la o unitate medicală din județul Dolj, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de către o echipă de specialiști.

În prezent, el este internat la Secția ATI de Chirurgie Pediatrică, unde este la reanimare și este supravegheat în mod constant.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite