A amenințat o femeie cu moartea și i-a trimis o poză cu un cuțit, în timp ce o aștepta în fața blocului. Agresorul va fi judecat

0
Publicat:

Un bărbat din Argeș a fost trimis în judecată pentru că a încălcat ordinul de protecție luat față de iubita sa. A amenințat-o pe femeie cu moartea în mai multe rânduri.

Femeie amenințată cu moartea Foto: Arhivă Adevărul
Femeie amenințată cu moartea Foto: Arhivă Adevărul

Pe fondul neînțelegerilor frecvente pe care le avea cu iubitul său, o femeie din Argeș a cerut ordin de protecție față de acesta. S-a avut în vedere că bărbatul s-a deplasat în faţa blocului unde locuieşte victima, având asupra sa un cuţit.

Agresorul a pozat cuţitul şi i-a trimis victimei poza, ameninţând-o că o va omorî înainte de a ajunge ea la poliţie. Speriată, femeia a apelat serviciul 112, iar la momentul la care echipajul de poliţie a ajuns la faţa locului, agresorul a fost găsit în fața locuinței victimei, având un cuțit asupra lui.

Pe 30 octombrie 2023, Judecătoria Pitești a admis cererea de emitere a ordinului de protecţie, iar bărbatul a fost obligat, pe o durată de 12 luni, să păstreze o distanță de minim 200 de metri de femeie. I-a fost interzis și orice contact, inclusiv telefonic, cu aceasta.

Nu a ținut cont de prevederile ordinulului de protecție și a contactat-o pe femeie de mai multe ori. În urma insistențelor sale, cei doi s-au împăcat și s-au mutat din nou împreună, în luna decembrie .

Doar că după câteva zile, iubitul s-a întors la vechile metehne, iar neînțelegerile au reînceput să apară. Femeia l-a părăsit și a început, din nou, să fie amenințată cu moartea. Drept urmare, victima a depus o plângere penală la poliție, iar agresorul a fost reținut, fiind chiar arestat preventiv pentru 30 de zile. Polițiștii au deschis un dosar penal în care s-a făcut cercetări pentru nerespectarea ordinului de protecție și pentru amenințare.

Bărbatul a fost trimis în judecată la sfârșitul anului trecut, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Pitești. Inculpatul nu este la prima abatere, fiind cunoscut cu antecedente

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite