Scene șocante în plină stradă, la Drobeta-Turnu Severin: elevă înjunghiată de fostul iubit. Adolescentul a încercat să se sinucidă cu același cuțit

0
Publicat:

Scene șocante în plină stradă, în Turnu Severin. Un adolescent și-a înjunghiat iubită, apoi, cu același cuțit, a încercat să își pună capăt zilelor. Cei doi sunt elevi la Colegiul Național „Traian”, iar nefericita întâmplare a a vut loc în zona Castelului de Apă.

Tânărul și-a înjunghiat fosta iubită de mai multe ori FOTO Shutterstock
Tânărul și-a înjunghiat fosta iubită de mai multe ori FOTO Shutterstock

Tânărul s-a înjunghiat în zona gâtului cu același cuțit cu care a lovit-o pe fată de mai multe ori.  Martorii spun că cei doi adolescenți, ambii în vârstă de 18 ani, ar fi avut o relație.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de poliție și echipaje medicale. Cele două victime au fost transportate la spital și se află în sala de operație. Din primele informații, starea atacatorului este mai gravă, relatează actualmehedinti.ro.

Se pare că tânăra ar fi plecat la spital cu un taxi, a povestit o martoră, care s-a arătat șocată de gestul adolescentului.

Crimă șocantă în Ialomița. Lăsat să moară după ce a fost înjunghiat cu sânge rece de cel mai bun prieten

Un tânăr din Slobozia a avut parte de un sfârșit cumplit, după ce a fost înjunghiat de cel mai bun prieten, pe 24 ianuarie 2024. Criminalul și-a abandonat victima în stradă, lăsând-o să moară cu zile. Victima a fost descoperită, plină de sânge, pe o bancă, în oraș.

Viorica Dinu, prim-procuror la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Ialomița, a declarat pentru Știrile PRO TV că suspectul a fost arestat preventiv.

S-a stabilit că moartea victimei a fost violentă, datorându-se hemoragiei interne și externe. Instanța competentă, respectiv Tribunalul Ialomița, a admis propunerea unității noastre de Parchet și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile”.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost înjunghiat, în noaptea de 23/24 ianuarie 2023, de cel mai bun prieten, după un conflict pe stradă. Cei doi s-ar fi certat din cauza unor datorii. Într-un moment de furie, agresorul și-a atacat amicul, lovindu-l cu un cuțit, după care s-a făcut nevăzut.

Ambii erau băuți

Cu ultimele puteri, victima a reușit să ajungă pe o bancă din zona Pieței Mari, din Slobozia, dar nu a mai putut să strige după ajutor. Acolo a fost găsită de o femeie care, inițial, a crezut că doarme, fiind cu fața în jos. Când s-a dat alarma și au sosit polițiștii, s-a constatat că bărbatul fusese înjunghiat.

La sosirea echipajelor de salvare, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate și a fost declarat decesul bărbatului. Victima și agresorul se cunoșteau de mai mulți ani, iar în momentul tragediei ambii erau băuți.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite