Patru tone de peleți au ars într-un incendiu la Corbii Mari. Pompierii s-a luptat cu flăcările aproape două ore

0
Publicat:

Patru tone de peleți și 12 cauciucuri au ars, sâmbătă, într-un incendiu violent produs în comuna dâmbovițeană Corbii Mari. Pompierii s-au luptat zeci de minute cu flăcările.

Flăcările au pornit la acoperișul unei construcții pe o suprafață de 100 de metri. FOTO ISU DB
Flăcările au pornit la acoperișul unei construcții pe o suprafață de 100 de metri. FOTO ISU DB

La fața locului s-a constatat că flăcările se manifestau la acoperișul unei construcții pe o suprafață de circa 100 de metri pătrați și în interiorul unei magazii pline cu materiale inflamabile. Pentru că exista riscul de extindere, pompierii au intervenit rapid și după aproximativ o oră și jumătate au reușit să lichideze incendiul.

Nu au existat victime, însă pagubele materiale sunt foarte importante. Pe lângă alte bunuri distruse de flăcări și apă, au ars și 12 cauciucuri și 4 tone de peleți.

„Pompieri din cadrul Gărzii Potlogi și de la Detasamentul Titu au intervenit cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD în cazul unui incendiu izbucnit în localitatea Corbii Mari, str. Primariei. În momentul sosirii pompierilor la locul indicat, aceștia au constatat că incendiul se manifesta la acoperisul unei construcții pe o suprafață de aprox. 100 mp și in interiorul unei magazii”, au declarat salvatorii.

Flăcările au pornit la acoperișul unei construcții pe o suprafață de 100 de metri. FOTO ISU DB
Flăcările au pornit la acoperișul unei construcții pe o suprafață de 100 de metri. FOTO ISU DB

Din fericire nu s-au înregistrat victime. După aproximativ o oră și jumatate pompierii au reușit să lichideze incendiul.

Au fost salvate din calea flăcărilor mai multe bunuri, camerele de la etajul construcției și o proprietate invecinată.

Incendiu dificil în Târgoiviște

Pompierii de la ISU Dâmbovița au fost solicitați să intervină, luna trecută, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un tunel de cabluri de înaltă tensiune care asigură alimentarea operatorilor economici de pe platforma industrială din Târgoviște.

Din cauza incendiului, alimentarea cu energie electrică este oprită pe platforma indistrială unde funcționează mari operatori economici, precum COS Târgoviște, Erdemir, Cromsteel, Nimet sau Oțel Inox.

Potrivit ISU Dâmbovița, incendiul a fost anunțat, miercuri, la dispecerat, în jurul orei 02:46.

„Incendiul este localizat. Ard cabluri electrice și ulei. Din fericire nu sunt înregistrate victime. Alimentarea cu energie electrică este oprită pe platforma industrială. Pentru gestionarea eficientă a situației înregistrate au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri de la Detașamentul Târgoviște, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și două autospeciale de primă intervenție și comandă”, arată ISU Dâmbovița.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite